5800U RTX3050 Acer Swift X 14.000TL!

Güzel laptop ama biraz ufak kullanım amacı önemli.
Taşınabilirlik olarak ekranın küçük olması daha iyi aslında. Kişiden kişiye değişiyor tercihler ben küçük ekranı daha çok seviyorum. Bilgisayarın en önemli özelliği bence bu donanımın 1.4 KG ağırlığa sığdırılması.

1647038642437.png

İlk başta buna baktım ve sucuk pişirmek için gayet iyi olduğunu düşündüm. Ancak test videolarına bakınca sıcaklık olarak fena sayılmaz. Havalandırması altta, Kucakta kullanacak olanlar bunu dikkate alsın. Bacaklarınız yanar.
Test videosu: 3050TI modeli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hem iş yapar yanımda taşırım arada sırada da oyuna girerim diyenler için hem şık hem de taşınabilir bir cihaz.

Taşınabilirlik olarak ekranın küçük olması daha iyi aslında. Kişiden kişiye değişiyor tercihler ben küçük ekranı daha çok seviyorum. Bilgisayarın en önemli özelliği bence bu donanımın 1.4 KG ağırlığa sığdırılması.
Dediğim gibi tercih meselesi biraz. Sistem olarak güzel, kullanış olarak herkesi memnun etmeyebilir. Fiyat olarak donanım özellikleri iyi, ergonomik olarak pek tercih edilesi değil. Artısı eksisi tartışılacak ürün herkese hitap etmeyebilir.

Eki Görüntüle 1329387
İlk başta buna baktım ve sucuk pişirmek için gayet iyi olduğunu düşündüm. Ancak test videolarına bakınca sıcaklık olarak fena sayılmaz. Havalandırması altta, Kucakta kullanacak olanlar bunu dikkate alsın. Bacaklarınız yanar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hem iş yapar yanımda taşırım arada sırada da oyuna girerim diyenler için hem şık hem de taşınabilir bir cihaz.

Hocam benim bilgisayarımda 14 İNÇ. Genelde ekran kartı 70 derece civarında oluyor. Asıl ısınan işlemci oluyor. Dediğiniz gibi havalandırması altta kalıyor eğer laptop standı alınırsa yanında soğutmaya iyi etki ediyor. Zaten alacak kişinin önceliği büyük ihtimalle oyun olmayacaktır. Arada açar oyun oynarım diyen birisi için güzel tercih.

Eki Görüntüle 1329387

U serisi işlemci ve RTX 3050'nin en dip watt değerine sahip versiyonudur. Burada maksimum taşınabilirlik hedeflendiği için verdiği performansa göre güç tüketim cimrisi olacağı aşikar. Dolayısıyla çok yüksek wattlarda çalışmadığı için de soğutması yeterli sayılabilir. 14 inç 1.4 kilo ve 5800u, RTX 3050.

Eki Görüntüle 1329387

3050 Ti modelinin oyun testlerinin tam olarak bu konuya ne yararı var? Sıcaklık konusundaki yorumların dışında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı