5800X sistem nereye satılır?

CanKun

Hectopat
Daha fazla  
Herkese öncelikle merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce internet üzerinden bilgisayar parçaları toplamaya başladım, fakat ülkemizdeki ekran kartı stoğu problemi yüzünden MacBook almaya karar verdim. Dolayısıyla Hepsiburada, N11 gibi sitelelerden topladığım bu parçaları iade süresi geçtiği için satmaya karar verdim. Bununla ilgili bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
1- Aorus X570 Elite Gigabyte.
2- Ryzen 7 5800X.
3- Trident Z Neo DDR4 CL16 3600MHz 8X4.
4- Samsung 980 Pro M.2 SSD (7000 MB okuma hızı)
Piyasa değerinden 100TL aşağıda satmaya razıyım. Konuyla ilgili yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Sağlıklı günler dilerim.

Not: Faturalar ve garanti belgeleri ile beraberdir.

Dosya Ekleri

• image_72192707.JPG
    image_72192707.JPG
    230,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Aslında 3060 Ti takmayı deneyebilirsin. Ayrıca diğer ülkelerden ekran kartı da alabilirsin. Hemen satmaya çalışma bence çünkü açılmamış olsa bile en az 400 500 tl zarar edersin.

Not: Eğer üzerinden birkaç gün geçmiş olsaydı belki de satabilirdin 100 tl altına ama 2 ay sonrasında pek de mümkün değil

Yaklaşık 2 ay önce internet üzerinden bilgisayar parçaları toplamaya başladım, fakat ülkemizdeki ekran kartı stoğu problemi yüzünden MacBook almaya karar verdim. Dolayısıyla Hepsiburada, N11 gibi sitelelerden topladığım bu parçaları iade süresi geçtiği için satmaya karar verdim. Bununla ilgili bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
2- Ryzen 7 5800X.
Piyasa değerinden 100TL aşağıda satmaya razıyım. Konuyla ilgili yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 892296

Sağlıklı günler dilerim...

Eki Görüntüle 892296

Hocam sakın MacBook almayın. 25 şubatı bekleyip 3060 alabilirsiniz.

2 ay önce alınmış parçalara güncel fiyat üzerinden -100TL isteyerek satmanız pek olası değl. Ya zarar oranınızı artıracaksınız ya da sisteminizi tamamlayacaksınız.
Merak edip de açtığınız her kutu, ürününüzü 2. ele düşürür. Hiç kullanmasanız bile durum budur.

2- Ryzen 7 5800X.

Eki Görüntüle 892296

Sağlıklı günler dilerim...

Eki Görüntüle 892296
Adam Audio T7V'lere nazar değmesin inşallah :)
Hocam elden hızlıca çıkaracağınız güzel ürünler almışsınız ancak ülkemizin elden alışveriş raconu gereği 100lira aşağı alacağıma gider taksitli sıfır kendi adıma alırım düşüncesi ağır basıyor. O yüzden fiyatlarda biraz daha fark yaratacak şekilde fiyatlama yapın derim. Aceleniz yoksa bence satmayın. Yarın öbür gün diye diye beklemişsiniz 3060lar yolda deniliyor. 28 şubattan 10 marta kadar bekleyin hocam stoklar için.

Güzel yorumlarınız için teşekekür ederim :)
Hocam elden hızlıca çıkaracağınız güzel ürünler almışsınız ancak ülkemizin elden alışveriş raconu gereği 100lira aşağı alacağıma gider taksitli sıfır kendi adıma alırım düşüncesi ağır basıyor. O yüzden fiyatlarda biraz daha fark yaratacak şekilde fiyatlama yapın derim. Aceleniz yoksa bence satmayın. Yarın öbür gün diye diye beklemişsiniz 3060'lar yolda deniliyor. 28 şubattan 10 Marta kadar bekleyin hocam stoklar için.
Hocam elden hızlıca çıkaracağınız güzel ürünler almışsınız ancak ülkemizin elden alışveriş raconu gereği 100lira aşağı alacağıma gider taksitli sıfır kendi adıma alırım düşüncesi ağır basıyor. O yüzden fiyatlarda biraz daha fark yaratacak şekilde fiyatlama yapın derim. Aceleniz yoksa bence satmayın. Yarın öbür gün diye diye beklemişsiniz 3060'lar yolda deniliyor. 28 şubattan 10 Marta kadar bekleyin hocam stoklar için.

Gözünüzden kaçmamış teşekkür ederim :) Yorumunuzda bir hayli doğru :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı