DDR5 sistem kuracağım diye parçalarda tasarrufa gitmek istemiyorum işlemci aldım anakart aldım RAM aldım derken 25k gibi bir fiyat cebimden çıkacak hatta 30a bile dayanabilir geriye kalan 30k ile benim monitör klavye SSD ekran kartı PSU almam gerekiyor. Çok tasarrufa gitmem gerekcek DDR5 manasız geliyor.
DDR5 sistem kuracağım diye parçalarda tasarrufa gitmek istemiyorum işlemci aldım anakart aldım RAM aldım derken 25k gibi bir fiyat cebimden çıkacak hatta 30a bile dayanabilir geriye kalan 30k ile benim monitör klavye SSD ekran kartı PSU almam gerekiyor. Çok tasarrufa gitmem gerekcek DDR5 manasız geliyor.
2 tane o başlığa benzer konum var. Gene aynı şekilde konu açıp insanları yormak istemedim. Bir de öyle olunca kafam iyice karışıyor birisi Intel işlemcili sistem öneriyor bir diğeri AMD sonra bir başkası geliyor o önerdiği anakart manasız diyor işin içinden çıkamıyorum
Atıyorum bu liste tamamen rastgele fiyat araştırması yapmadan kafama göre parçalar seçerek sadece üst düzey bir sistem kurarak yaptım daha ucuzu/kalitelisi bulunabilir elbette maksadım size DDR5 Ve RTX 4000 li bir sistem kurulabildiğini göstermek ne kadar konunun troll olduğunu düşünsem de:
Gigabyte B650M Aorus Elite AX AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Fsp HYDRO MX PPA10A2600 80+ Bronze Güç Kaynağı 1000 W en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
56K falan tutuyor sanırım umarım cevap verebilmişimdir size tatmin olursunuz.
Atıyorum bu liste tamamen rastgele fiyat araştırması yapmadan kafama göre parçalar seçerek sadece üst düzey bir sistem kurarak yaptım daha ucuzu/kalitelisi bulunabilir elbette maksadım size DDR5 ve RTX 4000'li bir sistem kurulabildiğini göstermek ne kadar konunun troll olduğunu düşünsem de:
Gigabyte B650M Aorus Elite AX AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Fsp HYDRO MX PPA10A2600 80+ Bronze Güç Kaynağı 1000 W en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
56k falan tutuyor sanırım umarım cevap verebilmişimdir size tatmin olursunuz.
AMD Ryzen 7 7700X Öncelikle linkler karışmış pardon. Dediğim gibi bu fiyatlar 5 dakikada hazırladığım bir sistem. Çok daha ucuza aynı parçalar farklı yerlerde vardır. Monitör klavye parası çıkacaktır.
AMD Ryzen 7 7700X Öncelikle linkler karışmış pardon. Dediğim gibi bu fiyatlar 5 dakikada hazırladığım bir sistem. Çok daha ucuza aynı parçalar farklı yerlerde vardır. Monitör klavye parası çıkacaktır.
Sadece bu kadar harcamayı bir karttan yapsanız 500TL bonus verir, 2k 3k daha ucuza parçalar bulunabilir. Benim anlatmak istediğim bu fiyata AM5 DDR5 VE RTX4000 serisi bir sistem kurulabilme ihtimaliydi beğenirsiniz beğenmezsiniz o size kalmış hala bir kusur arıyorsanız DDR4 3090 kurun hayırlı olsun bu konuyu takipten çıkıyorum iyi forumlar size.