Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şöyle bir anakart yeter bence ama daha iyileri vardır elbette.B550 serisinden bir anakart ariyorum. Bütçe 3500-4000 arasi. Gerekirse biraz daha artabilir.
Ayrica sistem yukselltigim icin aldigim bir islemci kendisi 3000MHz DDR 4 CL 16 RAM'lerle kullanacağım. Sizce 3600MHz RAM'lere gecmeli miyim?
XMP acikken 3000 oluyor.RAM değişimine gerek yok, 5800X3D'nin önbelleği Ryzen'ların RAM hassasiyetini kapatıyor XMP ile 3200Mhz vb. yapsan yeter.
Anakart MSI B550 Gaming Plus bakabilirsin. ROG Strix-F de var o fiyata lakin internet hızı şikayetleri vardı bir ara.
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sizin ve @kino nun soyledigi anakart takibimdeydi birde linkini attigim Aourus arasinda kaldim aslinda F yerinede A yi almayi dusunmustum aynisinin beyaz rengi.Benzer bir konuda şu anakart önerilmişti bana:
Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.978,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oldukça hoşuma gitmişti.
İkisi de oldukça güzel anakart. İkisi de güzel tercih olur muhtemelen.XMP acikken 3000 oluyor.
Soylediginiz anakarti gorup takibe almistimda aklimda Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu var birde
Sizin ve @kino nun soyledigi anakart takibimdeydi birde linkini attigim Aourus arasinda kaldim aslinda F yerinede A yi almayi dusunmustum aynisinin beyaz rengi.
XMP acikken 3000 oluyor.
Soylediginiz anakarti gorup takibe almistimda aklimda https://www.akakce.com/anakart/en-u...te-v2-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,1005100263.html bu var birde
Sizin ve @kino nun soyledigi anakart takibimdeydi birde linkini attigim Aourus arasinda kaldim aslinda F yerinede A yi almayi dusunmustum aynisinin beyaz rengi.
Yüksek frekanslarda RAM veya Infinity Fabric gecikme değeri değişmediği için mi?RAM değişimine gerek yok, 5800X3D'nin önbelleği Ryzen'ların RAM hassasiyetini kapatıyor XMP ile 3200Mhz vb. yapsan yeter.
Benzer bir konuda şu anakart önerilmişti bana:
Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.978,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oldukça hoşuma gitmişti.