ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.590 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 19 Nisan 2023 #11 Gripex dedi: Atabilir misin videoyu? Diğer DeepCool modellerine ne diyorsunuz peki? Genişletmek için tıkla... Arctic varken onlar tercih sebebi olmaz ben de DeepCool kullanıcısıyım pek tavsiye etmem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gripex dedi: Atabilir misin videoyu? Diğer DeepCool modellerine ne diyorsunuz peki? Genişletmek için tıkla... Arctic varken onlar tercih sebebi olmaz ben de DeepCool kullanıcısıyım pek tavsiye etmem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #12 ReznooW dedi: Arctic varken onlar tercih sebebi olmaz ben de DeepCool kullanıcısıyım pek tavsiye etmem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla kasa arasında 10 cm yer var ön tarafa takıcağım sığar mı peki?
ReznooW dedi: Arctic varken onlar tercih sebebi olmaz ben de DeepCool kullanıcısıyım pek tavsiye etmem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla kasa arasında 10 cm yer var ön tarafa takıcağım sığar mı peki?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.590 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 19 Nisan 2023 #13 Gripex dedi: Ekran kartıyla kasa arasında 10 cm yer var ön tarafa takacağım sığar mı peki? Genişletmek için tıkla... Ön tarafa sığar kasanızda 360mm desteği varsa.
Gripex dedi: Ekran kartıyla kasa arasında 10 cm yer var ön tarafa takacağım sığar mı peki? Genişletmek için tıkla... Ön tarafa sığar kasanızda 360mm desteği varsa.