B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #11 ExclusivePack dedi: Arctic'lerin radyatörü kalın bir de. Biride bak böyle yazmış. Eki Görüntüle 1783227 Eki Görüntüle 1783228 Genişletmek için tıkla... Sende niye boyle bir şey yasanmamış m ExclusivePack dedi: Arctic'lerin radyatörü kalın bir de. Biride bak böyle yazmış. Eki Görüntüle 1783227 Eki Görüntüle 1783228 Genişletmek için tıkla... Renderlık bir işim yok zaten Ryzen 7 5800x3D render islemcisi değil. Benim için önemli olan oyunlar.
ExclusivePack dedi: Arctic'lerin radyatörü kalın bir de. Biride bak böyle yazmış. Eki Görüntüle 1783227 Eki Görüntüle 1783228 Genişletmek için tıkla... Sende niye boyle bir şey yasanmamış m ExclusivePack dedi: Arctic'lerin radyatörü kalın bir de. Biride bak böyle yazmış. Eki Görüntüle 1783227 Eki Görüntüle 1783228 Genişletmek için tıkla... Renderlık bir işim yok zaten Ryzen 7 5800x3D render islemcisi değil. Benim için önemli olan oyunlar.
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #12 BaBaYagaaa dedi: Sende niye boyle bir şey yasanmamış m Renderlık bir işim yok zaten Ryzen 7 5800x3D render islemcisi değil. Benim için önemli olan oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yaşamazsın. 240 ile gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Dansik modeller markalar olmadığı sürece. BaBaYagaaa dedi: Sende niye boyle bir şey yasanmamış m Renderlık bir işim yok zaten Ryzen 7 5800x3D render islemcisi değil. Benim için önemli olan oyunlar. Genişletmek için tıkla... RDR2 Ultra ayarlar 4K işlemci sıcaklığı bu şekilde. Dosya Ekleri 20230518200005_1.jpg 223,4 KB · Görüntüleme: 50 20230518200113_1.jpg 233,8 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleme: 18 Mayıs 2023
BaBaYagaaa dedi: Sende niye boyle bir şey yasanmamış m Renderlık bir işim yok zaten Ryzen 7 5800x3D render islemcisi değil. Benim için önemli olan oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yaşamazsın. 240 ile gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Dansik modeller markalar olmadığı sürece. BaBaYagaaa dedi: Sende niye boyle bir şey yasanmamış m Renderlık bir işim yok zaten Ryzen 7 5800x3D render islemcisi değil. Benim için önemli olan oyunlar. Genişletmek için tıkla... RDR2 Ultra ayarlar 4K işlemci sıcaklığı bu şekilde.
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #13 ExclusivePack dedi: Hiçbir sıkıntı yaşamazsın. 240 ile gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Dansik modeller markalar olmadığı sürece. RDR2 Ultra ayarlar 4K işlemci sıcaklığı bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hiç mi undervolt yok benim işlemcimin anası ağladı, işlemci sömüren oyunlarda 100W çıkıyor ve neredeyse 85 dereceleri gördüm.
ExclusivePack dedi: Hiçbir sıkıntı yaşamazsın. 240 ile gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Dansik modeller markalar olmadığı sürece. RDR2 Ultra ayarlar 4K işlemci sıcaklığı bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hiç mi undervolt yok benim işlemcimin anası ağladı, işlemci sömüren oyunlarda 100W çıkıyor ve neredeyse 85 dereceleri gördüm.
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #14 BaBaYagaaa dedi: Hiç mi undervolt yok benim işlemcimin anası ağladı, işlemci sömüren oyunlarda 100W çıkıyor ve neredeyse 85 dereceleri gördüm. Genişletmek için tıkla... Yok standart fabrika ayarında. Mesela bugün War Thunder da Ultra ayarda oynuyorum 59 dereceydi.
BaBaYagaaa dedi: Hiç mi undervolt yok benim işlemcimin anası ağladı, işlemci sömüren oyunlarda 100W çıkıyor ve neredeyse 85 dereceleri gördüm. Genişletmek için tıkla... Yok standart fabrika ayarında. Mesela bugün War Thunder da Ultra ayarda oynuyorum 59 dereceydi.
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #15 ExclusivePack dedi: Yok standart fabrika ayarında. Mesela bugün War Thunder da Ultra ayarda oynuyorum 59 dereceydi. Genişletmek için tıkla... God of War'ya da Days Gone mevcutmu merak ediyorum onda kaç derecelere çıkacak.
ExclusivePack dedi: Yok standart fabrika ayarında. Mesela bugün War Thunder da Ultra ayarda oynuyorum 59 dereceydi. Genişletmek için tıkla... God of War'ya da Days Gone mevcutmu merak ediyorum onda kaç derecelere çıkacak.
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #16 BaBaYagaaa dedi: God of War'ya da Days Gone mevcutmu merak ediyorum onda kaç derecelere çıkacak. Genişletmek için tıkla... Mevcut. Akşama bakabilirim
BaBaYagaaa dedi: God of War'ya da Days Gone mevcutmu merak ediyorum onda kaç derecelere çıkacak. Genişletmek için tıkla... Mevcut. Akşama bakabilirim
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #17 ExclusivePack dedi: Mevcut. Akşama bakabilirim Genişletmek için tıkla... Eyvallah donersin.
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #18 BaBaYagaaa dedi: Eyvallah donersin. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri bu şekilde. God of War'ı silmişim onda bakamadım. Ama fazla değişmiyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-05-20 163300.png 2,5 MB · Görüntüleme: 34
BaBaYagaaa dedi: Eyvallah donersin. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri bu şekilde. God of War'ı silmişim onda bakamadım. Ama fazla değişmiyor.
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #19 ExclusivePack dedi: Sıcaklık değerleri bu şekilde. God of War'ı silmişim onda bakamadım. Ama fazla değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Reis fotoda islemci kullanimi ekran karti kullanimi %0
ExclusivePack dedi: Sıcaklık değerleri bu şekilde. God of War'ı silmişim onda bakamadım. Ama fazla değişmiyor. Genişletmek için tıkla... Reis fotoda islemci kullanimi ekran karti kullanimi %0
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #20 BaBaYagaaa dedi: Reis fotoda islemci kullanimi ekran karti kullanimi %0 Genişletmek için tıkla... Masaüstüne döndüm ekran kesmek için. Printscreen yaptığım zaman o yazılar çıkmıyor. Şimdi oldu. BaBaYagaaa dedi: Reis fotoda islemci kullanimi ekran karti kullanimi %0 Genişletmek için tıkla... Last of Us'ta ki işlemci sıcaklığım. Dosya Ekleri days gone.png 3,1 MB · Görüntüleme: 34 lastf of us.png 1,9 MB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 21 Mayıs 2023
BaBaYagaaa dedi: Reis fotoda islemci kullanimi ekran karti kullanimi %0 Genişletmek için tıkla... Masaüstüne döndüm ekran kesmek için. Printscreen yaptığım zaman o yazılar çıkmıyor. Şimdi oldu. BaBaYagaaa dedi: Reis fotoda islemci kullanimi ekran karti kullanimi %0 Genişletmek için tıkla... Last of Us'ta ki işlemci sıcaklığım.