B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #21 ExclusivePack dedi: Masaüstüne döndüm ekran kesmek için. Printscreen yaptığım zaman o yazılar çıkmıyor. Şimdi oldu. Last of Us'ta ki işlemci sıcaklığım. Genişletmek için tıkla... Aynıymış hemen hemen, hazir sistem almıştınız değil mi? Parca parca kendiniz dizmediniz yani sistemi?
ExclusivePack dedi: Masaüstüne döndüm ekran kesmek için. Printscreen yaptığım zaman o yazılar çıkmıyor. Şimdi oldu. Last of Us'ta ki işlemci sıcaklığım. Genişletmek için tıkla... Aynıymış hemen hemen, hazir sistem almıştınız değil mi? Parca parca kendiniz dizmediniz yani sistemi?
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #22 BaBaYagaaa dedi: Aynıymış hemen hemen, hazir sistem almıştınız değil mi? Parca parca kendiniz dizmediniz yani sistemi? Genişletmek için tıkla... Kendim topladım. Hazır sistem değil. Hazır sistem sevmiyorum.
BaBaYagaaa dedi: Aynıymış hemen hemen, hazir sistem almıştınız değil mi? Parca parca kendiniz dizmediniz yani sistemi? Genişletmek için tıkla... Kendim topladım. Hazır sistem değil. Hazır sistem sevmiyorum.
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #23 ExclusivePack dedi: Kendim topladım. Hazır sistem değil. Hazır sistem sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Reis peki islemci sıcaklıkları surekli sabitmi yoksa sıçramalar yaşıyor musunuz? BaBaYagaaa dedi: Reis peki islemci sıcaklıkları surekli sabitmi yoksa sıçramalar yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mesela last of us oyun menusunda cpu kullanimi %100 gordu neredeyse 88 dereceye ulasti sizdede boyle mi ?
ExclusivePack dedi: Kendim topladım. Hazır sistem değil. Hazır sistem sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Reis peki islemci sıcaklıkları surekli sabitmi yoksa sıçramalar yaşıyor musunuz? BaBaYagaaa dedi: Reis peki islemci sıcaklıkları surekli sabitmi yoksa sıçramalar yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mesela last of us oyun menusunda cpu kullanimi %100 gordu neredeyse 88 dereceye ulasti sizdede boyle mi ?
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #24 BaBaYagaaa dedi: Reis peki islemci sıcaklıkları surekli sabitmi yoksa sıçramalar yaşıyor musunuz? Mesela Last of Us oyun menusunda CPU kullanimi %100 gordu neredeyse 88 dereceye ulasti sizde de boyle mi? Genişletmek için tıkla... Değişiyor ama 80'i geçmiyor. 88 dereceye ulaştıysa sıkıntı zaten işlemci Max 90 dereceye kadar izin veriyor.
BaBaYagaaa dedi: Reis peki islemci sıcaklıkları surekli sabitmi yoksa sıçramalar yaşıyor musunuz? Mesela Last of Us oyun menusunda CPU kullanimi %100 gordu neredeyse 88 dereceye ulasti sizde de boyle mi? Genişletmek için tıkla... Değişiyor ama 80'i geçmiyor. 88 dereceye ulaştıysa sıkıntı zaten işlemci Max 90 dereceye kadar izin veriyor.
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #25 ExclusivePack dedi: Değişiyor ama 80'i geçmiyor. 88 dereceye ulaştıysa sıkıntı zaten işlemci Max 90 dereceye kadar izin veriyor. Genişletmek için tıkla... Reis benim oyun icinde yukselmiyor, yukleme ekranlarinda o dereceleri goruyor. Oyunlarda en fazla 83 oda, AC Odyssey oyununda normal cunku yer yer islemci kullanimi %100 oluyor.
ExclusivePack dedi: Değişiyor ama 80'i geçmiyor. 88 dereceye ulaştıysa sıkıntı zaten işlemci Max 90 dereceye kadar izin veriyor. Genişletmek için tıkla... Reis benim oyun icinde yukselmiyor, yukleme ekranlarinda o dereceleri goruyor. Oyunlarda en fazla 83 oda, AC Odyssey oyununda normal cunku yer yer islemci kullanimi %100 oluyor.