5800x3D sistemde sesler takılıyor

Berkezerss

Kilopat
Herkese merhaba, aşağıda paylaşacağım video gibi oluyor bilgisayarım sesleri ne yapıp çözmem gerekiyor yeni format attım Windows 11 de sorun olduğunu düşünüp Windows 10 kurdum bunda da aynı.
İşlemci: Ryzen 7 5800x3D.
RAM: 32 GB 3200.
Ekran kartı: Gigabyte 4070 Ti.
Anakart: Aorus Elite V2 B550 1.1

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi oluyor ama hep olmuyor arada bir.

AIDA64 HTML Raporu'da böyle:​

Son düzenleyen: Moderatör:

1748287257017.png

Buradan ses sürücüsünü kurdunuz mu kurmadıysanız bunu kurup öyle deneyin.

Eki Görüntüle 2499655

Buradan ses sürücüsünü kurdunuz mu kurmadıysanız bunu kurup öyle deneyin.

Benim kulaklığım SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless uygulamasını kullanıyorum yine de bu dediğinizi yaptım faydası olur inşallah.

Benim kulaklığım SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless uygulamasını kullanıyorum yine de bu dediğinizi yaptım faydası olur inşallah.

Onunla pek alakası olmaz. Kulaklığın programı bunu yapıyorsa kulaklık vs ile ilgili olabilir sonar programı olabilir. O programı kaldırıp seslerde bir sorun var mı ona bakın eğer sorun yoksa programında sorun olabilir.

Onunla pek alakası olmaz. Kulaklığın programı bunu yapıyorsa kulaklık vs ile ilgili olabilir sonar programı olabilir. O programı kaldırıp seslerde bir sorun var mı ona bakın eğer sorun yoksa programında sorun olabilir.

Güncel. Dediğinizi yaptım hala aynı sorun var defalarca format attım hala çözemedim yanlış format mı atıyorum acaba diye tekrarladım ama olmuyor. Yukarıda belirtmemişim Samsung'un 970 EVO Plus kullanıyorum test yaptığımda %86 sağlıklı gözüküyor bununla alakalı olabilir mi arkadaşlar.

Güncel.
Herkese merhaba, aşağıda paylaşacağım video gibi oluyor bilgisayarım sesleri ne yapıp çözmem gerekiyor yeni format attım Windows 11 de sorun olduğunu düşünüp Windows 10 kurdum bunda da aynı.
İşlemci: Ryzen 7 5800x3D.
RAM: 32 GB 3200.
Ekran kartı: Gigabyte 4070 Ti.
Anakart: Aorus Elite V2 B550 1.1

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi oluyor ama hep olmuyor arada bir.

AIDA64 HTML Raporu'da böyle:​

Güncel

Sorun hala devam ediyor yardım edecek yok mu bu konuda.

Sesleri takılıyor ve faremde takılıyor yazmamışım konuya onu da belirtmek isterim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı