Bu bütçe de sıvı soğutma mantıklı olmaz. Hava soğutucular daha performans sunacaktır.
Estetik görüntü istiyorsanız orası ayrı. Sıvı soğutucu şart mı?
1 yil sonra bozulma/sizdirma garantili. Şaka bir yana sağlam bir hava soğutma alın. Çok daha iyi olur.Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi sistemim için sıvı soğutma önerisine ihtiyacım var.
Sistem özellikleri:
- İşlemci: Ryzen 7 5800x3D.
- Anakart: ASUS TUF Gaming B550M-E
- Ekran kartı: RTX 3070 Ti OC V2 8 GB.
- RAM: 32 GB.
- Kasa: Cooler Master Masterbox TD500 mesh.
Yukarıda sistem özelliklerini verdim, bütçem kısıtlı bu yüzden ben aşağıdakileri düşündüm. Sizde yardımcı olursanız çok sevilirim.
1. soğutucu: Revenge Nitro Cold 200 Intel / Amd Destekli Argb Fanlı Infinite Panel Cpu Işlemci 240mm Sıvı Soğutma Sistemi - Fiyatı, Yorumları
2. soğutucu: MEGALODON Argb Tr240 Sıvı Soğutucu 2x12cm Fan Yüksek Performanslı Işlemci Soğutucusu Sıvı Soğutma - Fiyatı, Yorumları
Hocam işlemci oyundayken 91 dereceyi görüyor bu da performansı etkiliyor. Kışın bir sorun olmuyor ama yazları 91 derecede işlemci yanıyor. Kule tipi soğutucu yerine paylaştığım sıvı soğutucuların faydası olmaz mı?Bu bütçe de sıvı soğutma mantıklı olmaz. Hava soğutucular daha performans sunacaktır.
Estetik görüntü istiyorsanız orası ayrı. Sıvı soğutucu şart mı?
Phantom spirit oradaki modellerden daha iyi performans gosterir muhtemelen.Hocam işlemci oyundayken 91 dereceyi görüyor bu da performansı etkiliyor. Kışın bir sorun olmuyor ama yazları 91 derecede işlemci yanıyor. Kule tipi soğutucu yerine paylaştığım sıvı soğutucuların faydası olmaz mı?
Hocam işlemci oyundayken 91 dereceyi görüyor bu da performansı etkiliyor. Kışın bir sorun olmuyor ama yazları 91 derecede işlemci yanıyor. Kule tipi soğutucu yerine paylaştığım sıvı soğutucuların faydası olmaz mı?
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi sistemim için sıvı soğutma önerisine ihtiyacım var.
Sistem özellikleri:
- İşlemci: Ryzen 7 5800x3D.
- Anakart: ASUS TUF Gaming B550M-E
- Ekran kartı: RTX 3070 Ti OC V2 8 GB.
- RAM: 32 GB.
- Kasa: Cooler Master Masterbox TD500 mesh.
Yukarıda sistem özelliklerini verdim, bütçem kısıtlı bu yüzden ben aşağıdakileri düşündüm. Sizde yardımcı olursanız çok sevilirim.
1. soğutucu: Revenge Nitro Cold 200 Intel / Amd Destekli Argb Fanlı Infinite Panel Cpu Işlemci 240mm Sıvı Soğutma Sistemi - Fiyatı, Yorumları
2. soğutucu: MEGALODON Argb Tr240 Sıvı Soğutucu 2x12cm Fan Yüksek Performanslı Işlemci Soğutucusu Sıvı Soğutma - Fiyatı, Yorumları
Bunlar alınmaz illa sıvı istiyorsan alacağın minimum sıvı soğutma bu olsun.
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr