Azımsanacak bir fark. Sistemde harici ekran kartı takılı iken bir işe yaramaz ancak işlemciden görüntü alırsın işte. Normalde aralarında 500 TL'ye yakın fark var. O yüzden 7600 alınmaz derdim şu anda indirimde olduğu ve aralarında 100 TL bile fark olmadığı için 7600 öneriyorum.
Kimsede demiyor ki ne gerek var bu kadar masrafa. Dostum sat elindeki işlemciyi ikinci el 5600 al ya da fazladan çekirdeklere ihtiyaç duyuyorsan uygun 5700X bak. 3080 Ti için 5600 ve üstü yeterli. NVIDIA 5 serisi çıkınca komple sistemi değiştirirsin.
Kimsede demiyor ki ne gerek var bu kadar masrafa. Dostum sat elindeki işlemciyi ikinci el 5600 al ya da fazladan çekirdeklere ihtiyaç duyuyorsan uygun 5700X bak. 3080 Ti için 5600 ve üstü yeterli. NVIDIA 5 serisi çıkınca komple sistemi değiştirirsin.
5 serisi 3 serisine kıyasla oyun performansı çok yüksek. Sadece uygun fiyata işlemci değiştirmek varken neden anakart ve RAM masrafinada girsin? İki yıl sonra komple sistemi değiştirir.
Azımsanacak bir fark. Sistemde harici ekran kartı takılı iken bir işe yaramaz ancak işlemciden görüntü alırsın işte. Normalde aralarında 500 TL'ye yakın fark var. O yüzden 7600 alınmaz derdim şu anda indirimde olduğu ve aralarında 100 TL bile fark olmadığı için 7600 öneriyorum.
7800x3d, önbelleği, 3d v-cache teknolojisi vs. ile oyunlarda daha iyi performans sunuyor. Soğutucunuz da uygun. Darboğaz da yapmaz. Bütçeniz yetiyorsa harika bir seçenek.
7800x3D, önbelleği, 3D v-cache teknolojisi vs. ile oyunlarda daha iyi performans sunuyor. Soğutucunuz da uygun. Darboğaz da yapmaz. Bütçeniz yetiyorsa harika bir seçenek.