5868TL E5 2670 V3 & RX580 sistem değerlendirmesi

GumrukMemuru

Picopat
Katılım
1 Haziran 2023
Mesajlar
997
Ozellikler:

İslemci: Intel Xeon E5 2670 V3 12 cekirdek 24 thread (Xeon X56xx serisi ile karistirmayin. Bu islemcinin overclocklu hali X56xx serisinden herhangi bir islemciyi 3'e katlar)
Anakart": Machinist PR9.
RAM: Machinist 16 GB 2133 MHz RAM (maalesef tek stick)
Ekran karti: ASUS RX 580.
PSU: Gameforce 700 watt 80 Plus Bronze PSU.
Kasa: Depodan aldigim eski pusku bir kasa.
SSD: Dahua Security 240 GB SATA SSD (240 liraya satin aldim)
Sogutucu: 160 watt TDP'ye sahip AliExpress'ten alinma 3 ya da 2 fanli kule tipi sogutucu. (daha elime ulasmadi)
Termal macun: Arctic MX-6

Aldigim seylerin fiyatlari:

Anakart+RAM+ıslemci (AliExpress'ten alinma): Vergisiz 1560 vergi dahil 2089 lira.
Guc kaynagi: 1200 lira.
Ekran karti: 1500 lira.
Kasa: Bedava :D
SSD: 240 lira.
Sogutucu: 300 lira vergisiz 589 lira vergi dahil.
Termal macun: 250 lira.
 
Son düzenleme:
Daha konuyu bile okumadan yorum yapmissin. PISA sinavlarinda 50. 60. olmamizin sebebi senin gibi kisiler.
Bilader PSU bomba, ekran kartı sorunlu, RAM ve SSD'nin içinde ne olduğunu bile bilmiyoruz, işlemci ve anakartın soketi milattan kalma hâlâ gelip burda Aliexpress ürünü savunuyorsun.
Okulumda birinciyim bu arada. Bilip bilmeden konuşma.
 
Yanlış bilgi
Bilader PSU bomba, ekran kartı sorunlu, RAM ve SSD'nin içinde ne olduğunu bile bilmiyoruz, işlemci ve anakartın soketi milattan kalma hâlâ gelip burda Aliexpress ürünü savunuyorsun.
PSU`da olmasi gereken butun korumalara sahip. Neye dayanaraktan bomba diyebiliyorsun anlayabilmis degilim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı