58K sistem önerisi

Bütçe
60000

akif1231

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar arkadaşlar 58'e bu sistemi buldum sizce nasıldır?

Depolama alanı olarak 2 TB hard disk elimde var sıkıntı degil.
RAM'ler olarak da DDR5 tercih ettim ileriye dönük olması için.

Güzel değil 16 GB RAM var RAPTOR-RX9060XT / INTEL i5-14400F TRAY / ASUS Dual Radeon RX 9060 XT 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bunu alabilirsin istersen 2 bin daha ekleyio 14600KF alabilirsin.

Hocam ileriye dönük düşünmeniz güzel ama 16gb eminim bi süre sonra yetersiz kalır. Tek slot olsa yine bi ihtimal belki sonrasında 16gb extra takardınız. Yukarda arkadaşın önerdiği sistem gayet iyi. Ben sadece amd değilde nvidia istersen diye (fiyat bandından fazlasıyla uçuyor ben yine amd almanız taraftarıyım) iki sistem önerecem. Tek farkları ekran kartı markası (asus dual shadowa göre biraz daha sessiz çalışacaktır.)

buarada ikinci attığım sistemi alacaksan anakartta Maxsun B650M wifi modelini seçebilirsin eğer wifi destekli anakart istiyorsan bu sistemde fiyat performans olur.

60 bin TL'ye o kart mı? Dalga mı geçiyorsunuz çok pahalı.

Ulan ben ikinci elden Ryzen 7 7700, APU, 16 GB DDR5 akvaryum kasa taş gibi sistemi 15'e düşürdüm.

Aldığımın üstüne 30 bin TL'ye 5070 Ti getirsem yurt dışından 45 bin TL'ye sizin attıklarınızın iki katı FPS alacak sistem dizmiş olacağım.

Bu ürünlere bu fiyatlar verilmez. Hazır sistemler ile dandik PSU'ları kakalıyorlar millete zaten insanlara dandik mal aldırmayın.

Peşin parayla mı alacaksın taksit mi?

60 bin TL'ye o kart mı? Dalga mı geçiyorsunuz çok pahalı.

Ulan ben ikinci elden Ryzen 7 7700, APU, 16 GB DDR5 akvaryum kasa taş gibi sistemi 15'e düşürdüm.

Aldığımın üstüne 30 bin TL'ye 5070 Ti getirsem yurt dışından 45 bin TL'ye sizin attıklarınızın iki katı FPS alacak sistem dizmiş olacağım.

Bu ürünlere bu fiyatlar verilmez. Hazır sistemler ile dandik PSU'ları kakalıyorlar millete zaten insanlara dandik mal aldırmayın.

Peşin parayla mı alacaksın taksit mi?

Buyurun hocam önerinde görelim. İkinci el veya yurt dışı parça tarafına baktığımı söylemedim bu sadece bir hazır sistem. Ha bir de 16 GB RAM değil attığım sistemler. Bu şu an yetersiz olduğu için değil geleceğe dönük olduğu için 32 önerdim. Hazır sistemlerde fiyatların tuzlu gelmesi şu RAM krizi saçmalığı yüzünden. PSU konusuna gelince kalitesiz değil. Evet parça parça alınacak bir sistem için daha fiyat performans PSU elbet bulunur ama hazır sistemlerde yer alan Power Boost, Frisby, Gamepower gibi bir PSU değil şu an için işlevsel. Oradan ikinci el sistem alayım yurt dışından kart isteteyim sizin sistemleri asarım gibi bir olay yok :D varsa öneriniz söyleyin. He bu arada akvaryum kasa çok popüler olmuş herhalde. O hava akışı bile sağlanamayan sadece fanboy kasalarla lütfen sizden iyi sistem dizerim demeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı