ProBahaTR Hectopat Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2017 #1 Yazın böyle bir sistem toplamak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? i5 7500 İşlemci B250M Bazooka Anakart GTX 1070 Aero oc Ekran kartı Dark N10 Kasa KCAS 600W PSU 16 GB DDR4 2400MHz RAM Asus VG245HE Monitör
Yazın böyle bir sistem toplamak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? i5 7500 İşlemci B250M Bazooka Anakart GTX 1070 Aero oc Ekran kartı Dark N10 Kasa KCAS 600W PSU 16 GB DDR4 2400MHz RAM Asus VG245HE Monitör
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2017 #2 Bu fiyata i5 değil, Ryzen toplanır. Monitörün fiyatından biraz sisteme aktardım. Daha efsanevi bir şey çıktı. Inventus'tan topladım.
Bu fiyata i5 değil, Ryzen toplanır. Monitörün fiyatından biraz sisteme aktardım. Daha efsanevi bir şey çıktı. Inventus'tan topladım.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2017 #3 Yaza kadar yeni bir sürü ürün çıkacak. Sistemi almadan 1-2 hafta önce konu açın.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 5 Mart 2017 #4 Mehmet Melik Arslan dedi: Bu fiyata i5 değil, Ryzen toplanır. Eki Görüntüle 219046 Monitörün fiyatından biraz sisteme aktardım. Daha efsanevi bir şey çıktı. Inventus'tan topladım. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi toplamışsınız fakat 450W Güç kaynağı yeter mi o sisteme ? Corsair çok kalitelidir ama gözüme az geldi biraz.
Mehmet Melik Arslan dedi: Bu fiyata i5 değil, Ryzen toplanır. Eki Görüntüle 219046 Monitörün fiyatından biraz sisteme aktardım. Daha efsanevi bir şey çıktı. Inventus'tan topladım. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi toplamışsınız fakat 450W Güç kaynağı yeter mi o sisteme ? Corsair çok kalitelidir ama gözüme az geldi biraz.
F Fatih Toprak Hectopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 827 Makaleler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2017 #5 BeyzaTheHuntress dedi: Gayet iyi toplamışsınız fakat 450W Güç kaynağı yeter mi o sisteme ? Corsair çok kalitelidir ama gözüme az geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Monitör biraz sönük kalmamış mı ? Pardon ben @Mehmet Melik Arslan ' ın monitörüne demiştim. Konuyu açan arkadaşın monitörü iyiymiş.
BeyzaTheHuntress dedi: Gayet iyi toplamışsınız fakat 450W Güç kaynağı yeter mi o sisteme ? Corsair çok kalitelidir ama gözüme az geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Monitör biraz sönük kalmamış mı ? Pardon ben @Mehmet Melik Arslan ' ın monitörüne demiştim. Konuyu açan arkadaşın monitörü iyiymiş.
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2017 #6 BeyzaTheHuntress dedi: Gayet iyi toplamışsınız fakat 450W Güç kaynağı yeter mi o sisteme ? Corsair çok kalitelidir ama gözüme az geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Ryzen sağ olsun Fatih Toprak dedi: Monitör biraz sönük kalmamış mı ? Pardon ben @Mehmet Melik Arslan ' ın monitörüne demiştim. Konuyu açan arkadaşın monitörü iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi monitörden kısıp diğer parçalara yüklenmek daha mantıklı bana göre.
BeyzaTheHuntress dedi: Gayet iyi toplamışsınız fakat 450W Güç kaynağı yeter mi o sisteme ? Corsair çok kalitelidir ama gözüme az geldi biraz. Genişletmek için tıkla... Ryzen sağ olsun Fatih Toprak dedi: Monitör biraz sönük kalmamış mı ? Pardon ben @Mehmet Melik Arslan ' ın monitörüne demiştim. Konuyu açan arkadaşın monitörü iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi monitörden kısıp diğer parçalara yüklenmek daha mantıklı bana göre.
F Fatih Toprak Hectopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 827 Makaleler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2017 #7 GTX 1070 için bence 2K bir monitör alınmalı.