5900 TL'!ye RX 5700 içeren sistem toplama

Alitasbasi67

Decapat
Arkadaşlar sistemi toplar mısınız, tek bir yere ait olsun internetten alamam. Elden gidip alacağım. Sinerji, Vatan, İtopya falan fark etmez yardım eder misiniz? Bu kart GTX 1660 Ti'dan daha iyi o yüzden bunu almaya karar verdim, fiyat farkı da aynı sayılır.
Max bütçem 5900 lira lütfen toplarsanız çok sevineceğim, kart yeni geldiği için muhtemelen toplanmayacak ama 1 ay sonra İtopya'da umarım olur kart oradaki adamlardan yardım isteyeceğim en olmadı, harddisk koymanıza gerek yok. Harddiskim var. Dayanır bir süre sonra yeni alırım. SSD de koymayın, herhalde bu fiyata toplanmıyor. Neyse kısmet değilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeye ekran ve diğer çevre birimleri dahil mi? Değil ise Ryzen 5 3600, B450 anakart, 16 GB RAM li bir sistem toplanabilir gibime geliyor.

Referans tasarımını almayın. Ağustos'un bitimine kadar dual fanlı ekran kartları çıkar.
Tavsiyem R5 3600 - Zalman Z7 + Zalman 700W PSU şu anlık alabilirsiniz. Belki dual fan tasarımları çıkana kadar B550 çıkar.

Bu fiyata en az 250 GB SSD konulmalı. Alırım derseniz aşağıya link koyuyorum.
RAM'den 2 tane alarak 16 GB olur. Ekran kartı yaklaşık olarak 2500-2600 TL olursa fiyat tam olarak yetiyor.

Son düzenleme:
Masterbox Lite 5 en son alınacak kasadır hiç hava akışı yok. Daha iyi hava akışı olan kasalara yönelmelisiniz bence.
Değiştiririm, sıkıntı değil teşekkür ederim
SSD ile alacağım bunları RAM'e para yeteceğini sanmıyorum monitör de alacağım çünkü ama yeterse RAM alırım en olmadı ram yetmediği zaman ram alırım o sıkıntı değil ya ve çok teşekkür ederim
Valla 1 yıl bekledim neredeyse bir gün beklemek bile zor yani teşekkür ederim yinede
Bütçeye ekran ve diğer çevre birimleri dahil mi? Değil ise Ryzen 5 3600, B450 anakart, 16 GB RAM li bir sistem toplanabilir gibime geliyor.
Aklıma sayende benim bilgisayardaki 4gb ram geldi aklıma benim bilgisayardaki ramı çıkartıp ona takacağım, sen olmasan gelmezdi valla tamamen alakasız konular ama teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…