5900TL'ye RX5700XT Nitro+ sistem toplama

Bütçe
5900

EmreKara.

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
Normal olarak toplandığında 7500₺ değerinde oluyor ama ben 5900₺'ye kasayı özelleştirme ile topladım. Bende nasıl olduğunu anlamadım. Firma ismi kasayı teslim alana kadar vermeyeceğim teslim aldığımda, bu konu altına cevap olarak yazarım. Umarım sorunsuz teslim alırım. Parçalar şu şekilde,

Güç kaynağı: 650W 80+ güç kaynağı
Ekran kartı: Sapphire Radeon RX5700XT Nitro+ 8G RGB Special Edition 8 GB GDDR6 256 Bit.
Bellek (RAM): XPG 16 GB(2x8) Gammix D30 kırmızı 3200MHz CL16 DDR4.
Anakart: ASUS TUF X470 PLUS GAMING 3200MHz(OC) RGB M.2 AM4 ATX.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7NM.
Kasa: Tempered glass RGB USB 3.0 ATX mid Tower Gaming.
SSD disk: Kingston 240GB A400 okuma 500 MB-yazma 350 MB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Sinerjiden toplamıştım sistemi link aşağıda bu sistemi 5900₺ ye kadar düşürüp sipariş verdim ama sistemlerinde problem varmış :) Ya siparişi iptal edecektim yada 1700 liralık fiyat farkını bana 1100 lira olarak teklif ettiler onu kabul edecektim bende kabul ettim yani aslında gene uyguna aldım.

E-ticaret sitelerinde yanlış fiyatlama ile ürün alımının teorik olarak sorunu da bu zaten. Bugün X mağazaya girip ürün etiketi üzerinse 200 lira yazıyor ve kasada ürün 500 lira çıkıyorsa "söke söke" 200 liraya alırsınız :)
Yine güzel fiyat ama, hayırlı olsun.

E-ticaret sitelerinde yanlış fiyatlama ile ürün alımının teorik olarak sorunu da bu zaten. Bugün X mağazaya girip ürün etiketi üzerinse 200 lira yazıyor ve kasada ürün 500 lira çıkıyorsa "söke söke" 200 liraya alırsınız :)
Yine güzel fiyat ama, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Ciddi bir indirim yaptılar yoksa almazdım kesinlikle :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı