5900X işlemci ve RTX 3090 için anakart önerisi

Bütçe
6000

Zivagusv2

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance CL18 3600 MHz 2x16 GB
İşlemci
Ryzen 9 5900x
Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi anakart arıyorum. Artık son kararımı vermek istiyorum yavaş yavaş ancak sizlere de danışmak istedim. 1 adet PCI-e 4 M.2 SSD bir adet de PCI-e 3 M.2 SSD'ye sahibim.

Sistemim:
RTX 3090.
5900X
2x16 CL 18 3600 RAM.

Aklımda şu anda ASUS'un X570 Gaming Pro Wi-Fi II modeli var. Bütçem 6000 TL ancak o kadar pahalı bir anakarta ihtiyacım var mı bilmiyorum da açıkçası. Ne önerirsiniz? Müzik prodüksiyonu yapıyorum ve oyun oynuyorum. Ara sırada video editleme işlemleri yapıyorum.

Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi anakart arıyorum. Artık son kararımı vermek istiyorum yavaş yavaş ancak sizlere de danışmak istedim. 1 adet PCI-e 4 M.2 SSD bir adet de PCI-e 3 M.2 SSD'ye sahibim.

Sistemim:
RTX 3090.
5900X.
2x16 CL 18 3600 RAM.

Aklımda şu anda ASUS'un X570 Gaming Pro Wi-Fi II modeli var. Bütçem 6000 TL ancak o kadar pahalı bir anakarta ihtiyacım var mı bilmiyorum da açıkçası. Ne önerirsiniz? Müzik prodüksiyonu yapıyorum ve oyun oynuyorum. Ara sırada video editleme işlemleri yapıyorum.

İyi bir kart almanız işlemcinizi tam verimli kullanabilmenizi sağlar.
Bu kart sizin söylediğiniz karta göre daha iyi.

Arada sadece 200-300 lira fark varsa bu kartı almam daha mantıklı değil mi? https://www.akakce.com/anakart/en-u...33WFyTg99vbOcoYcWUhFKOi1oYSeZSzcaAjJDEALw_wcB

Birbirine çok yakın kartlar ikisi bu da alınabilir.
S modelinde sanırım RAM desteği daha yüksek.
Ama son attığım yerdeki fiyat ile arada epey fark oluyor.

Aralarındaki fark nedir bilmiyorum ama gerek olduğunu düşünmüyorum.

S modeli OC ile 5100 MHz RAM destekliyor ben sadece fark olarak bunu bulabildim.
Bence de gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı