Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/mK 1gr Termal Macun TGK-001-RS Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/mK 1gr Termal Macun TGK-001-RS arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Cooler Master MasterGel Maker MGZ-NDSG-N15M-R2 Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterGel Maker MGZ-NDSG-N15M-R2 Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterGel Maker MGZ-NDSG-N15M-R2 Termal Macun özelliklerini incele, 398,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da uygun fiyatlı.Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 69,76 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben CM MasterGel maker kullanıyorum ve SilverStone PF240 içerisinden çıkan macuna göre 4 derece fark etti. Macunu daha yeni uygulamıştım ama içim rahat etmediği için yenileme gereği hissettim.
Sıcaklık değerleri düşürmek için ise "Core performance Boost" kapatmayı deneyebilirsiniz ancak performans kaybı yaşayabilirsiniz. Undervoltage yapmak da farklı bir çözüm onun için de bir video bırakayım.
Benim aklıma gelenler ve bildiklerim bu şekilde hocam.
Kasanızın iç hava sirkülasyonu iyi olmayabilir. Kasa modeliniz nedir? 240mm bir sıvı soğutma ile o değerleri almak hiç normal değil. İşlemciyi stock ayarlarda kullanıyorsunuzdur diye düşünüyorum.Hocam 5900X performanslı diye aldım zaten performans kaybı yaşamak istemem. Bu durumda ne yapmalıyım? Egzoz fan, + 2 fan + 2 fanlı sıvı soğutma daha ne kadar fan takmam lazım
Kasanızın iç hava sirkülasyonu iyi olmayabilir. Kasa modeliniz nedir? 240mm bir sıvı soğutma ile o değerleri almak hiç normal değil. İşlemciyi stock ayarlarda kullanıyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Corsair H100X modelini bu işlemci ile kullanmaya mı başladınız yoksa eski işlemcinizden 5900X'e mi geçirdiniz? Montaj hatası ya da eski termal macun sorunu da olabilir.
Termal macun olarak ne kullanıyorsunuz ve macun sürüleli ne kadar oldu? @RPM fikriniz var mı hocam?
Hocam sıvı soğutma pompasının daha iyi çalışması için radyatörden yukarıda olmaması gerekiyor diye biliyorum. Sizin sisteminizde öyle bir problem olabilir ve sıvı soğutmanın tam performansında çalışmasını engelliyor olabilir.
Sıvı soğutmayı kasanın üstüne fanları dışarı hava verecek şekilde ve öne de 2 fanla içeri hava alacak şekilde bir kurulum yapma şansınız var mıdır?
Ben macun değişimi sayesinde sistemimde 4 derece serinleme sağladım.
Ben bu macunu kullandım, öncesinde SS PF240 içerisinden çıkan termal macunu kullanıyordum.Cooler Master MasterGel Maker MGZ-NDSG-N15M-R2 Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterGel Maker MGZ-NDSG-N15M-R2 Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterGel Maker MGZ-NDSG-N15M-R2 Termal Macun özelliklerini incele, 398,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu da öneririm, oldukça kaliteli bir termal macundur.Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/mK 1gr Termal Macun TGK-001-RS Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/mK 1gr Termal Macun TGK-001-RS arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com