5G ile çoğu siteye erişilemiyor

AL4Z

Hectopat
Daha fazla  
Modemim ve bilgisayarım 5G'yi desteklemesine rağmen, 5G Wi-Fi'ya bağlanınca sitelerin %90'ına giremiyorum, oyunlara giremiyorum, Steam bile açılmıyor. Ama telefonda böyle bir sorun yok; telefonda son derece stabil ve hızlı çalışıyor. Sadece laptopumda böyle. Laptopum da eski bir laptop değil, niye böyle anlamadım. 2.4G'de sorun yok ama o da çok yavaş. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. İnternet sağlayıcım TurkNet, laptopum Lenovo LOQ 15IRX9.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, evinizde harici bir Wi-Fi adaptoru varsa o adaptorle dener misiniz?

Wi-Fi karti ile ilgili problem olabilir. Ethernet baglayip dener misiniz?

Wi-Fi karti ile ilgili problem olabilir. Ethernet baglayip dener misiniz?

Ethernet'de sorun yoktu bugüne kadar gayet iyi çalışıyordu ama kablo zarar gördüğü için ona da erişemiyorum acaba sürücüler ile ilgili olabilir mi sorun.

Yani buyuk ihtimalle degildir ama yine de suruculeri guncellemeyi, silip yuklemeyi deneyebilirsiniz.

Yani buyuk ihtimalle degildir ama yine de suruculeri guncellemeyi, silip yuklemeyi deneyebilirsiniz.

Sürücüleri sildim yükledim hala aynı muhtemelen dediğiniz gibi Wi-Fi kartı ile alakalı. Garanti kapsıyor mu acaba Wi-Fi kartını.

Garanti kapsar hocam Wi-Fi kartini.

Ama servisin kalitesinede bagli kullanici hatasi deyip gecistirebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…