Willfulmehmet Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #2 Willfulmehmet dedi: Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu interneti modemden mi almaya çalışıyorsunuz? Detaylı bilgi verin.
Willfulmehmet dedi: Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu interneti modemden mi almaya çalışıyorsunuz? Detaylı bilgi verin.
Willfulmehmet Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 cumali_032 dedi: Bu interneti modemden mi almaya çalışıyorsunuz? Detaylı bilgi verin. Genişletmek için tıkla... Telefonumun interneti
cumali_032 dedi: Bu interneti modemden mi almaya çalışıyorsunuz? Detaylı bilgi verin. Genişletmek için tıkla... Telefonumun interneti
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Nisan 2023 #4 Bildiğim kadarı ile 5G sinyali veren mobil operatör yok ülkemizde. Telefonun 4G çekiyor olması lazım en fazla.
Bildiğim kadarı ile 5G sinyali veren mobil operatör yok ülkemizde. Telefonun 4G çekiyor olması lazım en fazla.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #5 Willfulmehmet dedi: Telefonumun interneti Genişletmek için tıkla... Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Vadafone demeyin lütfen.
Willfulmehmet dedi: Telefonumun interneti Genişletmek için tıkla... Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Vadafone demeyin lütfen.
O Ounch Picopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #6 5G gelmiş mi bir ekran görüntüsü felanda paylaşsaydınız belki pilot olan bölgede olabilir arkadaş..
Willfulmehmet Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #7 cumali_032 dedi: Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Vadafone demeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonum mi 10 t 5 g özelliği var ancak türk telekom internetim H+ çekiyor bunu demek istedim
cumali_032 dedi: Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Vadafone demeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonum mi 10 t 5 g özelliği var ancak türk telekom internetim H+ çekiyor bunu demek istedim
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #8 Willfulmehmet dedi: Hocam telefonum mi 10 t 5 g özelliği var ancak türk telekom internetim H+ çekiyor bunu demek istedim Genişletmek için tıkla... Hee anladım. Maalesef bu konu hakkında bilgim yok. Ayarlar üzerinden 5G ayarı var mı kontrol edin.
Willfulmehmet dedi: Hocam telefonum mi 10 t 5 g özelliği var ancak türk telekom internetim H+ çekiyor bunu demek istedim Genişletmek için tıkla... Hee anladım. Maalesef bu konu hakkında bilgim yok. Ayarlar üzerinden 5G ayarı var mı kontrol edin.
Willfulmehmet Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #9 Hatta cumali_032 dedi: Hee anladım. Maalesef bu konu hakkında bilgim yok. Ayarlar üzerinden 5G ayarı var mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Var
Hatta cumali_032 dedi: Hee anladım. Maalesef bu konu hakkında bilgim yok. Ayarlar üzerinden 5G ayarı var mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Var
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #10 Willfulmehmet dedi: Hatta Var Genişletmek için tıkla... Tamam açık mı bakın, kontrol edin. Açık değilse açın ve cihazınızı yeniden başlatın. Ayrıca 5G özelliğini SMS atarak etkinleştirdiniz mi?
Willfulmehmet dedi: Hatta Var Genişletmek için tıkla... Tamam açık mı bakın, kontrol edin. Açık değilse açın ve cihazınızı yeniden başlatın. Ayrıca 5G özelliğini SMS atarak etkinleştirdiniz mi?