5G Telefon önerisi

LightninGhost

Hectopat
Daha fazla  
Eski telefonum bozulmak üzere bundan dolayı telefon arayışına girdim. Telefon benim için alo desin yeter tabiri caizse hiçbir özelliği umurumda değil kamera cart curt fakat tek bir özellik var olmazsa olmaz ben Steam Link kullanarak yattığım yerden oyun oynamayı çok seviyorum bunun içinde iyi bir internet gerekli. Bana internet verimliliği yüksek olan 5GHz destekleyen bir telefon önerir misiniz?

En ucuzunu istiyorsanız A14 M23 gibi modellere yönelin oyun oynayacaksanız M23 öneririm ama 10k bandında A54 öneririm bütçe belirtir misiniz?

En ucuzunu istiyorsanız A14 M23 gibi modellere yönelin oyun oynayacaksanız M23 öneririm ama 10k bandında A54 öneririm bütçe belirtir misiniz?
5k bütçem var

Başlık yanlış olmuş. Sizin istediğiniz 5 GHz destekli bir telefon ki şu andakilerin %98'i bunu destekliyor. Bütçe belirtmenizi tavsiye ederim.
5k bütçem var fakat her 5ghz cihaz iyi internet sağlamıyor.

5K bütçem var.

5K bütçem var fakat her 5GHz cihaz iyi internet sağlamıyor.

A14 alın derim bence ROM atar kullanırsınız, ama Infinix Hot 12 de alabilirsiniz 11s falan da var Redmi Note 9t, techno spark 9 Pro da olabilir birini tercih edebilirsiniz ben olsam Infinix Hot 12 veya A14 alırdım. Not A14 5G yokmuş şimdi fark ettim 5G önereyim.

M14 veya Note 10 civarlarına çıkmanız lazım 6K bantlarına bu fiyata çok zor.

@Lutryel Samsung Galaxy A14, 5GHz desteklemektedir.

Fark ettim ve belirttim.

Bütçeye en yakın M14 alabilirsiniz hocam o da fiyata değmez gibi ROM atın.

Bulabiliyorsanız stoku alın ama piyasadan kalktığı için kazık fiyatlara koyuyorlar ama alabilrsiniz ben olsam M14 alırım hem güncel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı