ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #11 Birde sorunun çözümü olur değil mi ? ReXa42 dedi: TP-LINK ARCHER TX20U PLUS 574MBPS-1201MBPS DUAL-BANT Wi-Fi 6 USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 500 mbps 62 mb saniyede iyimi hocam bunu alacagım yoksa daha iyisi varmıdır bence yoktur Teşekkür ederim yardımın için tp link tx20 yi alıyorum bu AX falan onla farkı yoktur değil mi Genişletmek için tıkla...
Birde sorunun çözümü olur değil mi ? ReXa42 dedi: TP-LINK ARCHER TX20U PLUS 574MBPS-1201MBPS DUAL-BANT Wi-Fi 6 USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 500 mbps 62 mb saniyede iyimi hocam bunu alacagım yoksa daha iyisi varmıdır bence yoktur Teşekkür ederim yardımın için tp link tx20 yi alıyorum bu AX falan onla farkı yoktur değil mi Genişletmek için tıkla...
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #12 ReXa42 dedi: Bir de sorunun çözümü olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorununuz 2.4GHz olmasıydı 5GHz'a geçerseniz rahatlıkla çözülür
ReXa42 dedi: Bir de sorunun çözümü olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorununuz 2.4GHz olmasıydı 5GHz'a geçerseniz rahatlıkla çözülür
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #13 Burdaoynayak dedi: Evet sorununuz 2.4GHz olmasıydı 5GHz'a geçerseniz rahatlıkla çözülür. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim iyi günler.
Burdaoynayak dedi: Evet sorununuz 2.4GHz olmasıydı 5GHz'a geçerseniz rahatlıkla çözülür. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim iyi günler.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #14 ReXa42 dedi: Tamam çok teşekkür ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim! iyi günler Çözüm işaretlerseniz Sevinirim
ReXa42 dedi: Tamam çok teşekkür ederim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim! iyi günler Çözüm işaretlerseniz Sevinirim
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #15 Burdaoynayak dedi: Rica ederim! İyi günler. Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu çok teşekkür ederim yine içimi rahatlattınız en azından çözüm olarak işaretlenmiyor üzgünüm.
Burdaoynayak dedi: Rica ederim! İyi günler. Çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu çok teşekkür ederim yine içimi rahatlattınız en azından çözüm olarak işaretlenmiyor üzgünüm.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #16 ReXa42 dedi: Hocam oldu çok teşekkür ederim yine içimi rahatlattınız en azından çözüm olarak işaretlenmiyor üzgünüm. Genişletmek için tıkla... sorun değil sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana
ReXa42 dedi: Hocam oldu çok teşekkür ederim yine içimi rahatlattınız en azından çözüm olarak işaretlenmiyor üzgünüm. Genişletmek için tıkla... sorun değil sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana