Razer'e para vermeyin, scyrox güzel ama v8 claw tutuşa uygun, tutuş belirtmemişsiniz. Haricinde lamzu maya x bakabilirsiniz.Arkadaşlar selam, öncelikle elimde Delux M800Pro mouse var, ancak ürün kalitesi ve biraz da araştırmama göre pek de iyi bir mouse değil. Yeni bir mouse almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Piyasada çok model var, en çok gördüğüm ve almayı düşündüğüm sycrox V8 var bunun yanı sıra biraz daha para ekleyip DeathAdder V3 Pro mu alsam diye düşünüyorum. Fare'den beklediğim gecikme süresi düşüklüğü sensör kalitesi, en önemlisi switch dayanıklılığı ve malzeme kalitesi önerilerinize açığım bütçe 5000'e kadar.
Arkadaşlar selam, öncelikle elimde Delux M800Pro mouse var, ancak ürün kalitesi ve biraz da araştırmama göre pek de iyi bir mouse değil. Yeni bir mouse almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Piyasada çok model var, en çok gördüğüm ve almayı düşündüğüm sycrox V8 var bunun yanı sıra biraz daha para ekleyip DeathAdder V3 Pro mu alsam diye düşünüyorum. Fare'den beklediğim gecikme süresi düşüklüğü sensör kalitesi, en önemlisi switch dayanıklılığı ve malzeme kalitesi önerilerinize açığım bütçe 5000'e kadar.
1. Razer Viper V3 HyperSpeed
2.DeathAdder V3 kablolu
3. DeathAdder V3 kablosuz
daha iyi seçenekler değil mi? Bu attıklarınıza göre, ilk iki seçenek bariz dezavantajları var ama yarı fiyatına, 3. seçenek de aynı fiyatlarda, Razer kaliteli malzeme kalitesi diye düşünüyorum ama bilemedim.
Hocam Razer`a neden para vermiyelim Techpowerup`ın incelemelerinde baya iyi demişler, bir sıkıntısı mı var ?Razer'e para vermeyin, scyrox güzel ama v8 claw tutuşa uygun, tutuş belirtmemişsiniz. Haricinde lamzu maya x bakabilirsiniz.
Ne açıdan daha kötüler ? sensör bakımından mı ?Hayie hepsi daha kotu. Urune degil logoya para vermek istiyorsa al.
Hocam Razer'a neden para vermiyelim TechPowerUp'ın incelemelerinde bayağı iyi demişler, bir sıkıntısı mı var?
Ne açıdan daha kötüler? Sensör bakımından mı?
Hepsi kötü, şu zamanda Razer, Logitech, SteelSeries gibi markaların mouseları alınmaz.1. Razer Viper V3 HyperSpeed
2.DeathAdder V3 kablolu
3. DeathAdder V3 kablosuz
daha iyi seçenekler değil mi? Bu attıklarınıza göre, ilk iki seçenek bariz dezavantajları var ama yarı fiyatına, 3. seçenek de aynı fiyatlarda, Razer kaliteli malzeme kalitesi diye düşünüyorum ama bilemedim.