5'li masa bugün adayını açıklayacak

Seçim kazanan birine o kadar meraklı iseniz buyurun Erdoğan'a verin oyunuzu.
Ya sence bu kadar kritik bir seçimde sürekli seçim kaybeden ve iktidarın ağzına sakız olmuş adamın çıkıp " aday ben olacağım" demesi mantıklı mı ya? IP'yi savunmuyorum ama gerçekten sadece onlar karşı çıktılar. Ha Babacan da çıktı ama ilk başta o da aday olmak istiyormuş.

Erdoğan sadece siyasi bir figür değil aynı zamanda belli bir kısım tarafından dini bir lider olarak da görülüyor. Böyle birine karşı yarışmak o kadar da kolay bir şey değil. Televizyon kanallarının %90'dan fazlasını eline aldı ve yıllarca kendi propagandasını yaptırdı. Tarafsız olması gereken devlet kurumlarını kendi parti teşkilatına çevirdi. Devrin hükümetinden dolayı zarar eden SSK'yi, o zamanki genel müdürü olan KK zarar ettirmiş gibi yıllarca iftira attı. Şimdi çoğu kişinin ağızında KK'ye karşı Erdoğan söylemleri var. Fakat Z kuşağı internet çağında büyüdüğü için neyin ne olduğunu daha iyi görüyor. Bir de ekonomik krizin üzerine depremdeki başarısızlıklar eklenince oyları iyice eridi. Zaman umutları diri tutup, birbirimizi kırmadan birleşme zamanıdır.

RTE kazanacak gibi duruyor ama eğer bunlar kazanırsa milli teknoloji diye bir şey kalmaz ortada hepsini Atatürk'ten sonraki dönemde yaptıkları gibi ortadan kaldırır, savunma sanayinde de dışa bağımlı oluruz ki bu en kötüsü.
Forumun yaş ortalaması 13 olduğu için gelen tepkilere şaşırmıyorum. Ne gördülerse direkt inanıyorlar, güzel kandırılıyorlar bunu iyi bilen chpliler de bunları twitchde yayın yaparak tokatlıyor. Allah'tan oy kullanamayacaksınız :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı