Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 2 Ocak 2023 #1 Priz düğmesi aciliyor ama 0'a getirirken bastırmak gerekiyor ışığı yanmiyor ama üzerini fiş takınca elektrik carpiyor.
Priz düğmesi aciliyor ama 0'a getirirken bastırmak gerekiyor ışığı yanmiyor ama üzerini fiş takınca elektrik carpiyor.
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 699 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #2 Yağız Ünlü dedi: Priz düğmesi aciliyor ama 0'a getirirken bastırmak gerekiyor ışığı yanmiyor ama üzerini fiş takınca elektrik carpiyor. Genişletmek için tıkla... Elektriğin şakası olmaz hocam. Bunu elektrik ustasına göstermek daha sağlıklı olacaktır.
Yağız Ünlü dedi: Priz düğmesi aciliyor ama 0'a getirirken bastırmak gerekiyor ışığı yanmiyor ama üzerini fiş takınca elektrik carpiyor. Genişletmek için tıkla... Elektriğin şakası olmaz hocam. Bunu elektrik ustasına göstermek daha sağlıklı olacaktır.
Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 2 Ocak 2023 #3 rr1907 dedi: Elektriğin şakası olmaz hocam. Bunu elektrik ustasına göstermek daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Anladim peki buna ne sebep olmuş olabilir.
rr1907 dedi: Elektriğin şakası olmaz hocam. Bunu elektrik ustasına göstermek daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Anladim peki buna ne sebep olmuş olabilir.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 2 Ocak 2023 #4 dügmeli olanlari cabuk bozuluyor, dügmesiz olanlari daha cok tercih ederim
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 699 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #5 Yağız Ünlü dedi: Anladim peki buna ne sebep olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kısa devre yapmış olabilir.
Yağız Ünlü dedi: Anladim peki buna ne sebep olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kısa devre yapmış olabilir.
Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 2 Ocak 2023 #6 Frstghost dedi: dügmeli olanlari cabuk bozuluyor, dügmesiz olanlari daha cok tercih ederim Genişletmek için tıkla... rr1907 dedi: Kısa devre yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Frstghost dedi: dügmeli olanlari cabuk bozuluyor, dügmesiz olanlari daha cok tercih ederim Genişletmek için tıkla... rr1907 dedi: Kısa devre yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler