5'li prizin fişinde bakır kablo gözükmesi sorun yaratır mı?

MertM19

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 5'li priz aldım kablolu çalışan kadın kendi taktı kablosunu fotoğrafta görüldüğü gibi fişin ortasında bakır kablolar gözüküyor. Bir sıkıntı çıkarır mı?

Dosya Ekleri

• 20240723_171424.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 20240723_171420.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba. 5'li priz aldım kablolu çalışan kadın kendi taktı kablosunu fotoğrafta görüldüğü gibi fişin ortasında bakır kablolar gözüküyor. Bir sıkıntı çıkarır mı?
Orası toprak hocam hiç bir sıkıntı çıkmaz normalde öyle zaten.

Orası toprak hocam hiçbir sıkıntı çıkmaz normalde öyle zaten.

Neyde kullanacaksın diye sordu masaüstü bilgisayar dedim topraklamalı kablo kullanacağız dedi bende bunu fark etti evdeki tüm prizlerde kapalı orası.

Neyde kullanacaksın diye sordu masaüstü bilgisayar dedim topraklamalı kablo kullanacağız dedi bende bunu fark etti evdeki tüm prizlerde kapalı orası.

Nasıl kapali hocam o bakır yere denk gelen yerde prizde demir bir şey var o yok mu şimdi. Normalde elektrikli bir cihaz çalıştığı zaman bir sıkıntı yaratmaz ama uzun süre çalıştığı zaman etrafında Ark oluşur o Ark'ı toprak ile atarız. Bozma ihtimali var ama kesin bir şey diyemem.

Tıpa gibi bir şey var açık değil bakır kablo gözükmüyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…