kudretliaga Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 Saltopat dedi: Orada yazan neyse o sürede indirir ortalama. 2.5 saate iner bence. Tamam konu saçma ama belli ki adam burada daha yeni neden dalga geçiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Evet daha yeniyim neredeyse hiçbir şey bilmiyorum kusura bakmayın. EİVOR dedi: Gözümü kapatıp açsam Valorant . Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden indiriyorum ya.
Saltopat dedi: Orada yazan neyse o sürede indirir ortalama. 2.5 saate iner bence. Tamam konu saçma ama belli ki adam burada daha yeni neden dalga geçiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Evet daha yeniyim neredeyse hiçbir şey bilmiyorum kusura bakmayın. EİVOR dedi: Gözümü kapatıp açsam Valorant . Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden indiriyorum ya.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.686 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2020 #12 kudretliaga dedi: Sizce doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bence yalan söylüyor. Öznel yargılarımla internet hızına müdahale edebiliyoruz. Bazılarına göre senin oyunu indirmen 10 saat sürer, bazılarına göre 1 dakika sürer. Hiç belli olmaz.
kudretliaga dedi: Sizce doğru mu? Genişletmek için tıkla... Bence yalan söylüyor. Öznel yargılarımla internet hızına müdahale edebiliyoruz. Bazılarına göre senin oyunu indirmen 10 saat sürer, bazılarına göre 1 dakika sürer. Hiç belli olmaz.
Goygoyageldim Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 72 18 Aralık 2020 #13 Başlığı okuyup, hesap kitap, sonucu yazanlar var çok ilginç bir yer olmaya başladı burası
OYUNCULARIN KRALI Decapat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #14 ben net cevap veryim 2 saat 17 dakika ben cunku 5mps de indirdim