akm_09 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 88 23 Aralık 2023 #1 Selam arkadaşlar. Ben 5sımden numara almak istiyorum en ucuz olanı seçiyorum ve beni bekletiyor anlamadım sebebini. Bu böyle 400 kadar bekledim sonra cancel dedim ne kadar yükselecek? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2023
Selam arkadaşlar. Ben 5sımden numara almak istiyorum en ucuz olanı seçiyorum ve beni bekletiyor anlamadım sebebini. Bu böyle 400 kadar bekledim sonra cancel dedim ne kadar yükselecek?
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Daha çok Rusya numarası almayı deneyin. Rusya, Kanada gibi.
akm_09 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 88 23 Aralık 2023 #3 Rufiq Cavadov dedi: Daha çok Rusya numarası almayı deneyin. Rusya, Kanada gibi. Genişletmek için tıkla... Neden peki ? Ben en ucuzu şey yapıyorum yani.
Rufiq Cavadov dedi: Daha çok Rusya numarası almayı deneyin. Rusya, Kanada gibi. Genişletmek için tıkla... Neden peki ? Ben en ucuzu şey yapıyorum yani.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 akm_09 dedi: Neden peki ? Ben en ucuzu şey yapıyorum yani. Genişletmek için tıkla... Hocam onlarda problem yapıyor işte.
akm_09 dedi: Neden peki ? Ben en ucuzu şey yapıyorum yani. Genişletmek için tıkla... Hocam onlarda problem yapıyor işte.
akm_09 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 88 23 Aralık 2023 #5 Rufiq Cavadov dedi: Hocam onlarda problem yapıyor işte. Genişletmek için tıkla... Hocam Kanada'da aynı durum.
Rufiq Cavadov dedi: Hocam onlarda problem yapıyor işte. Genişletmek için tıkla... Hocam Kanada'da aynı durum.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #6 akm_09 dedi: Eki Görüntüle 2062453 Hocam Kanada'da aynı durum. Genişletmek için tıkla... RU, UK, US, CA, FR Şu ISO'ları dene.
akm_09 dedi: Eki Görüntüle 2062453 Hocam Kanada'da aynı durum. Genişletmek için tıkla... RU, UK, US, CA, FR Şu ISO'ları dene.
akm_09 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 88 23 Aralık 2023 #7 Rufiq Cavadov dedi: Ru, UK, us, ca, fr. Şu ISO'ları dene. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu diğer ülkeler neden bekletiyor yani ucuz olanları.
Rufiq Cavadov dedi: Ru, UK, us, ca, fr. Şu ISO'ları dene. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu diğer ülkeler neden bekletiyor yani ucuz olanları.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #8 akm_09 dedi: Hocam peki bu diğer ülkeler neden bekletiyor yani ucuz olanları. Genişletmek için tıkla... Server ile alakalı hocam. Sunucularında bir sorun var elde edemiyor olabilir ondan kaynaklı olabilir.
akm_09 dedi: Hocam peki bu diğer ülkeler neden bekletiyor yani ucuz olanları. Genişletmek için tıkla... Server ile alakalı hocam. Sunucularında bir sorun var elde edemiyor olabilir ondan kaynaklı olabilir.