Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 582 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 Selamün aleyküm 5SIM.net sitesi güvenilir midir? Bilgisi olan var mı, en iyi site diyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2023
W WarbantciBebe Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 314 Yer Kocaeli Başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #2 Kakuzu dedi: Selamün aleyküm 5SIM.net sitesi güvenilir midir? Bilgisi olan var mı, en iyi site diyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamen güvenilirdir.
Kakuzu dedi: Selamün aleyküm 5SIM.net sitesi güvenilir midir? Bilgisi olan var mı, en iyi site diyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamamen güvenilirdir.
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 582 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #3 WarbantciBebe dedi: Tamamen güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Çok fazla SMS gelmiyor diyen insan var kanka böyle bir durum olur mu? Arkadaşlar denedim birçok numara çalışmıyor olsa da numara aldım bu da siteyi güvenli yapar. Son düzenleme: 18 Eylül 2023
WarbantciBebe dedi: Tamamen güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Çok fazla SMS gelmiyor diyen insan var kanka böyle bir durum olur mu? Arkadaşlar denedim birçok numara çalışmıyor olsa da numara aldım bu da siteyi güvenli yapar.
K knightonline55 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 200 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #4 Amazon Prime lazım olunca 1 aylık deneme hesabı oluşturuyorum çünkü numara istiyor yeni üyelik açarken.
Amazon Prime lazım olunca 1 aylık deneme hesabı oluşturuyorum çünkü numara istiyor yeni üyelik açarken.
V Vergilius1 Femtopat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #5 Patlamış galiba, Türkiye kaldırılmış siteden. Mesaj attığımda artık yok diye cevap geldi, geri gelecek mi dedim, cevap vermediler.
Patlamış galiba, Türkiye kaldırılmış siteden. Mesaj attığımda artık yok diye cevap geldi, geri gelecek mi dedim, cevap vermediler.
F fkayaonu35 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #6 Vergilius1 dedi: Patlamış galiba, Türkiye kaldırılmış siteden. Mesaj attığımda artık yok diye cevap geldi, geri gelecek mi dedim, cevap vermediler. Genişletmek için tıkla... BEN SORDUM TÜRKİYE HİZMETİ KAPANMIŞ ŞUANLIK SIKINTIYA DÜŞTÜK
Vergilius1 dedi: Patlamış galiba, Türkiye kaldırılmış siteden. Mesaj attığımda artık yok diye cevap geldi, geri gelecek mi dedim, cevap vermediler. Genişletmek için tıkla... BEN SORDUM TÜRKİYE HİZMETİ KAPANMIŞ ŞUANLIK SIKINTIYA DÜŞTÜK
V Vergilius1 Femtopat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #7 Bana da cevap geldi ısrarla sormam üzerine, yakın zamanda numaraları geri getirme planımız yok, silinme sebebini de söyleyemeyiz dediler. Param da içerde kaldı. Muhtemelen büyük bir firma mevzuya uyanıp kaldırttı. Yemeksepeti, Migros, Trendyol vs.
Bana da cevap geldi ısrarla sormam üzerine, yakın zamanda numaraları geri getirme planımız yok, silinme sebebini de söyleyemeyiz dediler. Param da içerde kaldı. Muhtemelen büyük bir firma mevzuya uyanıp kaldırttı. Yemeksepeti, Migros, Trendyol vs.