WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, yakın zamanda mouse pad alacağım ve SteelSeries bu ürünleri çıkarınca masayı kaplayan bir tane alayım dedim. Masam 160'a 80 yani 5XL oluyor ama monitör tutacağı olması bir sorun çıkarır mı?
Arkadaşlar, yakın zamanda mouse pad alacağım ve SteelSeries bu ürünleri çıkarınca masayı kaplayan bir tane alayım dedim. Masam 160'a 80 yani 5XL oluyor ama monitör tutacağı olması bir sorun çıkarır mı?
Android sent by CyberLife Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 998 Çözümler 3 Yer Detroit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #2 Çıkarmaz, çıkarırsa da bantlarsın olur biter.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2020 #3 Android sent by CyberLife dedi: Çıkarmaz, çıkarırsa da bantlarsın olur biter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Tam sıfıra sıfır oluyor o yüzden sormak istedim.
Android sent by CyberLife dedi: Çıkarmaz, çıkarırsa da bantlarsın olur biter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Tam sıfıra sıfır oluyor o yüzden sormak istedim.