6.000-7.000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
6000-7000TL

DarkOxyGen

Centipat
Daha fazla  
Şu anda 2 tane monitörüm var ancak 3. bir iyi monitör alıp 3 monitör yapmak istiyorum. Bütçem 6000-7000TL civarında. 160-165Hz+ 1ms veya 0.5 ms bir monitör aramaktayım. Açıkçası 2K monitör istiyorum ama 1K ile arasında ne kadar fark olur tam kestiremiyorum, evet görüntü farkı olur ama değer mi? Ayrıca VA olursa benim için daha güzel olur.

Son düzenleme:
7000 TL'ye bırakın 4K'yı 2K monitör görmedim hiç.

Evet 1920x1080p, boyut konusunda 24'' benim için uygun ancak 27'' de varsa onu tercih ederim. Panel tipi olarak VA düşünüyorum.

Kanka bütçenin biraz üstünde ama sana bunu öneririm

Kanka bütçenin biraz üstünde ama sana bunu öneririm
Viewsonic markasını daha önce hiç kullanmadım, üzmez değil mi? Ghosting gibi problemler vb.

Viewsonic markasını daha önce hiç kullanmadım, üzmez değil mi? Ghosting gibi problemler vb.
Hayır en iyi monitör markalarından biri VıewSonıc ve bu modelide iyi tam bir FP ürünü internetten incelemelerine bakabilirsin
Sorun çıkarsa iade edersin ancak bu modelde sorun çıkma olasılığı düşük her teknolojik üründe sorun çıkabilir zaten.

ViewSonic öneririm hocam gayet iyi bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…