6.000-7.000 TL'ye monitör önerisi

Fırsatım olmadı, inceledikten sonra alayım o zaman, alternatif modeller varsa bekliyorum.

Fırsatım olmadı, inceledikten sonra alayım o zaman, alternatif modeller varsa bekliyorum.
Sürekli IPS kullanmış birisi olduğunuz için 25G3ZM yerine şunu tavsiye edebilirim. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmayın.

Hafif black smearing ve görüş açıları dışında yaşayacağı eksi yok.

Kontrast farkından dolayı 25G3ZM.
Biraz daha inceledikten sonra bu monitörü alacağım hocam. Aklına başka model gelirse onlara da açığım.

@815867 hocamın önerdiği monitörü sipariş verdim. Gelince ilk izlenimlerimi aktarırım, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın burası önemli.

Bütçenizin ve nasıl birşey istediğinizin konusunu açıp beni etiketleyin.
Hocam selamlar, monitör geldi yaklaşık 3 gündür kullanıyorum, eski monitörümde VA panelmiş o yüzden pek fazla bir fark sezmedim, biraz daha kaliteli hissettiriyor sadece ve oyunlarda 240Hz olması avantaj, genel olarak memnunum dediğiniz ayarı da yaptım. Başka ekstra bir şey yapmam gerekirse yazabilirsiniz. Haricinde 240 Hz bir monitör arayan varsa bu bütçelerde gayet tatmin edici güzel bir monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…