6.000-7.000 TL'ye saat önerisi

Casio'da bu tarz bir sürü farklı renkte türde saat var. Bunlara bakabilirsin.

Bütçeniz tam arafta bir bütçe güzel bir saat için, ya arkadaşın dediği gibi ekleme yapıp 2. el'e yönelin ya da biraz daha bekleyin bence.

Hangi model beğenirsiniz bilmiyorum ama Wainer markası giriş seviyesi için olabilir. Sizin fiyat aralığınızda modelleri var. Ben de 1 tanesi var 5 yıldır kullanıyorum

Hocam 2.el almak istemiyorum benim için şık bir saat olsun bir de zamanı göreyim yeter. İleride satma gibi bir düşüncem de yok.

Hocam kullandıkları malzemeden dolayı mı önermiyorsunuz.
Bu linkte uzun uzun anlattım neden moda markalarının ya da mekanizmasından kasasına kadar düzgün kalite kontrolü olmayan fason üretim saat markalarının alınmaması gerektiğini. Buna Wainer, Milano Xchange, D1 Milano gibi markalar da dahil. Para sizin paranız tabii, tavsiye sorduğunuz için anlatıyorum.

Bütçeniz tam böyle temiz 2. el Seikoların çok az altında, alacağınız başka herhangi bir saat yanına yaklaşamayacak hem tasarım hem işçilik ve dolayısıyla uzun ömürlük olaraktan. Alacağınız bir Seiko 5 Sports muhtemelen sizi 20-30, hatta daha da uzun seneler götürecek düzgün periyodik bakımla. Diğer alacağınız bütün saatler muhtemelen çeyreğini çıkaramayacak bu sürenin ve üstüne tabii kişisel bir tercih olsa da saat anlayışı olgunlaşmış kişilerce çok kötü bir tasarım ve işçiliğe sahip olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı