6.000-7.000 TL'ye saat önerisi

Diğer 2 markayı bilmiyorum ama Wainer fena olmayan bir markadır. Swiss made, giriş seviyesi belli bir kalite için tercih edilebilir. Ha ben de sizin gibi 2.el çok daha bilindik, garanti markalar tercih etmesini tavsiye ettim başta zaten

Maalesef katılamıyorum, Swiss made ibaresi yetmiyor şahsımca kaliteli bir saat yapmak için. Tıpkı Jacques Philippe gibi ne idüğü belirsiz: içindeki mekanizmalar belli değil, regüle bile edilmiyor muhtemelen, kalite kontrolün olup olmadığı hakkında bir bilgi yok, firmanın sitesi, tarihi bile yok. Zaten Türk firması diye biliyorum, tasarımlarından da özgün, oturaklı bir tasarıma sahip olmayan bir marka olduğu belli oluyor, bunlar şahsi fikirlerim tamamen.

Kesinlikle 2. el Seiko daha iyi bir alışveriş olacaktır bence, o konuda hemfikiriz.

Lorus'un modellerine bakabilirsin, Seiko'nun alt markası zaten. Olmazsa Casio alınabilir, çoğu bilindik markanın homage modellerini üretiyor zaten. Mekanizmaları da kalitelidir, üzmez.
Attığın seikonun silikon kayışlısı: Lorus

Son düzenleme:

Hocam selam. Ne marka aldınız bilmiyorum ama hala arayıştaysanız Fossil önerebilirim. 6-7 bandında güzel bulabilirsiniz bence. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…