Melih Furkan Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Merhaba. Keyfi yazıcı almak istiyorum. Fotoğraf gibi şeyleri kaliteli çıkaracak bir yazıcı önerir misiniz? Bütçe 6000 7000.
Merhaba. Keyfi yazıcı almak istiyorum. Fotoğraf gibi şeyleri kaliteli çıkaracak bir yazıcı önerir misiniz? Bütçe 6000 7000.
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.158 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 29 Kasım 2024 #2 Amazon.com.tr
Melih Furkan Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #3 MuroRado dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın. bu yazıcıyı dün aldım fotograf çıktısı fln aldım sıkıntı yoktu. 4 5 çıktı aldıktan sonra kırmızı rengi yazmamaya başladı. yeşile dönük yazmaya başladı bi çözümü var mıdır?
MuroRado dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın. bu yazıcıyı dün aldım fotograf çıktısı fln aldım sıkıntı yoktu. 4 5 çıktı aldıktan sonra kırmızı rengi yazmamaya başladı. yeşile dönük yazmaya başladı bi çözümü var mıdır?