6.000 TL 2K 144Hz monitör önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
2 hafta sonra indirimlerden bir monitör almayı düşünüyorum. 2K, 120Hz üstü, olabiliyorsa 10 bit bir monitör arıyorum. Bütçe olarak 6K civarı ayırabilirim, bu konuda indirimleri beklemekten başka çarem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta sonra indirimlerden bir monitör almayı düşünüyorum. 2K, 120Hz üstü, olabiliyorsa 10 bit bir monitör arıyorum. Bütçe olarak 6K civarı ayırabilirim, bu konuda indirimleri beklemekten başka çarem yok.
Kesinlikle Cooler Master GM27-FQS in indirime girmesini bekle. Baska duzgun, uygun fiyata monitor kalmadi.

Hocam degil. Bu Technopattaki Asus askini anlamiyorum. Asusun goruntu kalitesi sinifta kaliyor. Daha iyi degil.
Hiçbir Asus ürünüm ve marka takıntım yok. Kağıt üstünde incelediğimde Asus'un 10 bit, CM'nin 8 bit olduğunu gördüm o yüzden sordum.

Hiçbir Asus ürünüm ve marka takıntım yok. Kağıt üstünde incelediğimde Asus'un 10 bit, CM'nin 8 bit olduğunu gördüm o yüzden sordum.
Size degil hocam, kaba olduysa ozur dilerim. Asus TUF bit derinligi iyi olsada panel kalitesi goruntu ve renkde sinifta kaliyor.

Son düzenleme:
Fiyat kovalamak şu an daha iyi. Alternatif olması için.
ASUS monitör sektöründe iyi bir marka. TUF serisi hariç üst bütçeli monitörleri muazzam iyi. Sunduğu değerlere lafım yok. Fakat renk gamutu ve siyahlarda sınıfta kalıyor. Çok takıntılı kullanıcıların hoşuna gitmiyor bu. Onun harici günlük kullanıcı için tipik değerler sunuyor.
Gigabyte Monitör iyi monitördür. VA panel olması biraz endişe verici.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı