6.000 TL 3 adet monitör tavsiyesi

Bütçe
6000 TL

Gameofdean

Decapat
Merhaba arkadaşlar. 1 tane 3.000TL bütçeli HZ olarak yüksek; gecikme olarak düşük; mümkün ise kavisli; 24-27 inc ebatlarında kaliteli bir monitör almak istiyorum ancak monitörler hakkında çok bir fikrim olmadığı için kafam karıştı ve sizlerin yardımına ihtiyaç duydum. Bu benim ana monitörüm olacak, renkleri doğru gösteren, netliği iyi olan bir ana monitör önermenizi rica ediyorum.

Ayrıca 1.500 lira civarında 2 tane yan monitör ihtiyacım var. bunlarda HZ veya MS değerleri çok önemli değil; 24 inc boyutlarına olmaları gerekiyor sadece.

Aradığım en önemli kriter; teknolojik-gelecekte sorun yaşatmayacak, kaliteli bir monitör olmasıdır.

Herkese iyi forumlar.

Sistemi henüz toplama aşamasındayım RTX3090 veya RTX2080 Ti olabilir ancak iki durumda da marka olarak MSI kullanacağım.

2080 Ti almayın, 2080 Ti fiyatina 3080 alabilirsiniz.

Monitör olarak sunu tavsiye ederim:

hiç düşünmeden 2 tane al
Unutmayın ekran kartınızın gücü bütün monitörlere yetmeli.
Bildiğim kadarıyla rtx3090 şuan piyasadaki en iyi ekran kartlarından birisi besleyebilir diye düşünüyorum.Sizce ekran kartı 3 monitörün altından kalkabilir mi.PS,render gibi işlerle uğraşıyorum
2080 Ti almayın, 2080 Ti fiyatina 3080 alabilirsiniz.

Monitör olarak sunu tavsiye ederim:

Teşekkür ederim ana monitör olarak bunu alacağım..
MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA kendim de kullanıyorum. Kalite belli ediyor zaten kendini hiç düşünmeden 2 tane al
Yan monitör olarak bunları alacağım teşekkür ederim yardımınız için..

Bildiğim kadarıyla RTX3090 şu an piyasadaki en iyi ekran kartlarından birisi besleyebilir diye düşünüyorum. Sizce ekran kartı 3 monitörün altından kalkabilir mi? Ps, render gibi işlerle uğraşıyorum.

Tavsiyem tek bir büyük monitör almanız. Şunun gibi;

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı