MuzluPasta Decapat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 131 28 Ocak 2019 #21 Mubed dedi: Hocam RTX kullanmak istiyorum, bu sistem de 1050 Ti mevcut ücret çok uçuk olmadan biraz arttirabiliriz 3 aşağı 5 yukarı oynayabiliriz sorun bu ise Genişletmek için tıkla... GTX 1060 da var Gaming X modeli
Mubed dedi: Hocam RTX kullanmak istiyorum, bu sistem de 1050 Ti mevcut ücret çok uçuk olmadan biraz arttirabiliriz 3 aşağı 5 yukarı oynayabiliriz sorun bu ise Genişletmek için tıkla... GTX 1060 da var Gaming X modeli
M Mubed Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 79 28 Ocak 2019 #22 Silinen üye dedi: GTX 1060 da var Gaming X modeli Genişletmek için tıkla... Halen RTX 2060 da olsa onda ısrarcıyım güzel bir sisteme oturtur isek 1080 den daha iyi performans verdiğine dair bir kaç araştırmam olmuştu
Silinen üye dedi: GTX 1060 da var Gaming X modeli Genişletmek için tıkla... Halen RTX 2060 da olsa onda ısrarcıyım güzel bir sisteme oturtur isek 1080 den daha iyi performans verdiğine dair bir kaç araştırmam olmuştu
MuzluPasta Decapat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 131 28 Ocak 2019 #23 Mubed dedi: Halen RTX 2060 da olsa onda ısrarcıyım güzel bir sisteme oturtur isek 1080 den daha iyi performans verdiğine dair bir kaç araştırmam olmuştu Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mubed dedi: Halen RTX 2060 da olsa onda ısrarcıyım güzel bir sisteme oturtur isek 1080 den daha iyi performans verdiğine dair bir kaç araştırmam olmuştu Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2019 #24 Silinen üye dedi: GTX 1060 da var Gaming X modeli Genişletmek için tıkla... Paylaşımını yaptığınız sistem göze alınan bütçenin çok altında, 7000 TL güzel bir bütçe ve hakkını verecek bir sistem çıkacaktır. Zgrrs dedi: Sistem paylaşımı yapacaktım ama 3 aşağı 5 yukarı bir şeyler çıkmış. Sadece 860 Evo tavsiyeleri için Samsung 860 EVO burada daha uygun . Genişletmek için tıkla... Bu arada yine paylaşımı yapılmış bellekler CORSAIR 8Gbx1 buradan 2 adet olarak alınınca daha uyguna geliyor. Son düzenleme: 28 Ocak 2019
Silinen üye dedi: GTX 1060 da var Gaming X modeli Genişletmek için tıkla... Paylaşımını yaptığınız sistem göze alınan bütçenin çok altında, 7000 TL güzel bir bütçe ve hakkını verecek bir sistem çıkacaktır. Zgrrs dedi: Sistem paylaşımı yapacaktım ama 3 aşağı 5 yukarı bir şeyler çıkmış. Sadece 860 Evo tavsiyeleri için Samsung 860 EVO burada daha uygun . Genişletmek için tıkla... Bu arada yine paylaşımı yapılmış bellekler CORSAIR 8Gbx1 buradan 2 adet olarak alınınca daha uyguna geliyor.
M Mubed Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 79 29 Ocak 2019 #25 Zgrrs dedi: Paylaşımını yaptığınız sistem göze alınan bütçenin çok altında, 7000 TL güzel bir bütçe ve hakkını verecek bir sistem çıkacaktır. Bu arada yine paylaşımı yapılmış bellekler CORSAIR 8Gbx1 buradan 2 adet olarak alınınca daha uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Dostum tam olarak sistem önerini paylaşır mısın bizimle.
Zgrrs dedi: Paylaşımını yaptığınız sistem göze alınan bütçenin çok altında, 7000 TL güzel bir bütçe ve hakkını verecek bir sistem çıkacaktır. Bu arada yine paylaşımı yapılmış bellekler CORSAIR 8Gbx1 buradan 2 adet olarak alınınca daha uyguna geliyor. Genişletmek için tıkla... Dostum tam olarak sistem önerini paylaşır mısın bizimle.