6.000 TL butceli R5 2600X - GTX 1660 Ti WINDFORCE sistem alinir mi?

Bak ekran kartı konusunda bir detay var. 1660Ti ile 1660Super arasında aşırı bir fark yok. Bunu biraz daha araştırabilirsin. Ayrıca 1660Super ekran kartının soğutması iyi durumda. Bu sana 450 TL kazandırır.

SSD konusunda da benzer bir durum var. Anakartın başlangıç bir seviye olması m.2'i performansını kırpıyor. Yani Sata3 iyi olacaktır. 550W'ın yeteceğini düşünüyorum ben. Arkadaşlar da yardımcı olacaktır hani Corsair de Rampage'den çok daha iyi olacaktır.

Tam olarak anlamıyorum ama almayı düşündügüm anakart Gigabyte B450M S2H AMD eger bu anakart başlangıç seviyesinde ise m.2 performansını kırpıyorsa dediginiz gibi sata3 kullana bilirim ama m.2 destekliyse nedendir bilmem ama gönlüm m.2 destekli ssd istiyor ve kasa+upsi corsair marka olarak degiştiriyorum 550w olarak

Kötü bir anakart anlamı çıkmasın ama. Ve m.2 tabi ki daha hızlı olacaktır ama yine aşırı bir fark olmayacak Sata3 işini görecek. Acele etme bu tip konuları yanıtlayanlar olacak.

Rica ederim. Ancak her PSU için geçerli olmayabilir. Özellikle gerçek 80+ sertifikasına dikkat edin ve 12W tek kanalından verebildiği maximum güce bakın.
Onlara nerden bakılıyor bilmiyorum aklımdaki psu bu resimdeki yani kasa+psu olarak bu çok güzel ve uygun dediler ben pek fazla şeyden anlamıyorum size zahmet olacak ama ben bilmiyorum benim yerime siz bir baksanız bu kasaya ve psuya beni aydınlatsanız 12w falan birşeyler söylemişsiniz ben anlamıyorum sizin aklınızdakine göreyse banada uyar çok büyük hayır duvamı alırsınız

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200227-152319.png
    204,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…