6.000 TL daha ucuza almak için Apple Watch Ultra 3 iade edilir mi?

Merhaba, geçen hafta Amazon'dan Apple Watch Ultra 3 almıştım. Fiyatı sürekli takip ettim ama 55000 TL'den daha aşağı düşmedi bende artık satın aldım. Ancak bugün Pazarama'da MediMarkt satıcısından 48999 TL düşmüş. Sizce Amazon'a iade edip bu fiyattan almak daha mı mantıklı? Fark az buz değil çünkü.

Tabii ki değer. 6K ya nereden baksan 2K monitör alırsın hocam. Üstüne az daha koyup bir Apple Watch daha alırsınız. Ya da bana bir Casio MTP alırsınız

Şaka maka direkt iptal/iade edip oradan alın.

Tabii ki değer. 6K ya nereden baksan 2K monitör alırsın hocam. Üstüne az dha koyup bir Apple Watch daha alırsınız. Ya da bana bir Casio MTP alırsınız

Şaka maka direkt iptal/iade edip oradan alın.
Amazon'u seviyorum ama bu fiyat farkına bunu yapmak zorundayım . Bu arada ürünü açıp kullandım ama Amazon iade alıyormuş sanırım doğru mu hocam?

Amazon'un sahibi biz olsak yalan yok "Oh ne güzel dünya sen al ürünü aç kullan sonra başka yerden ucuza alacağım diye ikinci el ürünü ver bana ben bir daha bunu nasıl satarım diye uğraşıp durayım." derdik.
Ama bu ülkede 6 bin TL de az para değil vallahi. Amazon o saati yine satar. Sen iade edebiliyorsan et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…