6.000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
5500

Ali0601

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler ben sistem topluyorum parçalar şunlar ekran kartı kaldı ikinci el alacağım büyük ihtimalle.
Gigabyte A520M k V2 anakart sıfır.
8×2 Goodram RAM sıfır.
500 GB SN580 SSD sıfır.
Ryzen 5 5600 işlemci ve stok fan ikinci el.
FSP Hyper Pro 650W PSU sıfır.
Yaklaşık 3 yıldır hayalini kuruyordum fakat araya sınavlar girince sürekli erteledim ve hevesim geçmişti, AAA tarzı yüksek grafik gerektiren oyunlar oynamıyorum 1 yıl kullanıp sistemi satacağım, hu yüzden hızlı satmak da önemli. Orta yüksek ayarda 1080P'de 60 FPS benim için çok çok yeterli olur. Oyunlar bu şekilde:
Valorant, GTA 5, CS, ETS 2, ride 5. en çok zorlayacak olan oyun ride 5 olduğunu düşünüyorum orta ayarda 60 FPS yeterli dediğim gibi teşekkürler tekrardan.(bütçem 5-6 bin TL) sıfır olursa 1-2 k verebilirim ama sıfır bulamadım ikinci elde de bütçe maksimum bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman XT kartlara yönel dediğin gibi.
Sıfır bulabilir miyim peki ikinci ele çok güvenemiyorum çünkü b580 buldum 11k daha ucuza var mıdır sıfır ve Rx 6600 XT alsam bu sistemi 1 sene sonra zarar etmeden satabilir miyim, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…