Arkadaşlar kuzenime laptop bakıyorum kendisi borsa ile uğraşıyor laptopu çoğunlukla yanında taşıyacak ama arada bir oyun da oynarım diyor. Oyunlarda orta ayarlarda kasmayacak bir laptop arıyorum (bütçe Max 6 bin).
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.
m.n11.com
Aynısını aldım, aynı zaman da iş için istiyorsan monster kaba kaçar ama bu laptobun harika bir görüntüsü var ya da ben çok seviyorum çok kibar ve hoş. Performans olarak da gayet memnunum şiddetle öneririm
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.
m.n11.com
Aynısını aldım, aynı zaman da iş için istiyorsan monster kaba kaçar ama bu laptobun harika bir görüntüsü var ya da ben çok seviyorum çok kibar ve hoş. Performans olarak da gayet memnunum şiddetle öneririm
Sen bilirsin bu modelin İ7 9. Nesili de var bakabilirsin kullanıp pişman olan görmedim, insanlar Acer diye ön yargılı davranıyor ama oyun bilgisayarları konusunda gayet de iyi iş çıkardılar monsterden iyi olduğunu düşünüyorum açıkcası ama benim fikrim tabi bu.