6.000 TL iPhone telefon önerisi

Olabilir vallahi bilmiyorum, yarı fiyatına S9 Plus aldım iyi ki de almışım muhteşem bir eser.
Hayırlı olsun. Android alsaydım bir amiral gemi alırdım ben de. Xiaomi'lerin 2022'de çıkmış ama düşük özellikli olan telefonlarını sevemiyorum.

Kronik Face ID sorunu sanırım ekran ile alakalı. Ekran değiştiği anda Face ID iptal oluyor.

Ekran değiştiği anda Face ID iptal oluyor diye bir şey yoktur. Eski ekrandan Face ID kopyalanması lazım piyasada 3 çeşit ekran var iPhone X için en ucuz olanda Face ID kopyalanmıyor diğer 2'sinde true tone Face ID kopyalanılabilir herhangi bir sıkıntı olmaz. Telefon önerisine gelince o fiyatlarda temiz bir 128'lik iPhone 8 çok rahat iş görür.

Ekran değiştiği anda Face ID iptal oluyor diye bir şey yoktur. Eski ekrandan Face ID kopyalanması lazım piyasada 3 çeşit ekran var iPhone X için en ucuz olanda Face ID kopyalanmıyor diğer 2'sinde true tone Face ID kopyalanılabilir herhangi bir sıkıntı olmaz. Telefon önerisine gelince o fiyatlarda temiz bir 128'lik iPhone 8 çok rahat iş görür.
Doğrudur hocam. "Sanırım" dedim o yüzden tam bilmiyorum, öğrenmiş oldum ben de. :) Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı