Arkadaşlar böyle bir bütçe belirledim. Aradığım özellikler
Klavye: Daha önce Logitech G413 kullandım hissiyatı hoşuma gidiyordu genelde LoL ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Red switch dışında switchler hakkında deneyimim yok. Sessiz switchler tercihimdir.
Mouse: Fingertip tutuşum var. Daha önce 4-5 sene G102 kullandım 1 aydır Razer Cobra kullanıyorum ama çok kücük ve hafif, bilekten oynuyorum ve yüksek DPI kullandığım icin kontrolü bazen kaybediyorum gibi hissettiriyor.
Mouse pad: Büyük olsun yeter.
Arkadaşlar aradığım özellikler bunlar toplam 6.000 civarı bütçem var. Konu hakkında fikri olanlar öneride bulunursa çok sevinirim.
Hocam var ki önerdim yani. Bu fiyattaki en iyi klavye G75 Pro ve en iyi claw-fingertip fare Fantech Helios 2 Pro S'dir. Attıklarımı alın geçin daha iyi bir seçenek yok.
Hocam var ki önerdim yani. Bu fiyattaki en iyi klavye G75 Pro ve en iyi claw-fingertip fare Fantech Helios 2 Pro S'dir. Attıklarımı alın geçin daha iyi bir seçenek yok.
Hocam kusra bakmayın ben mousepadlere tıklayınca klavye ve fareyi görmedim. Ondan tekrar klavye ve mouse öneriniz var mı diye ayriyeten sordum. Öneriler için çok teşekkürler
Jungle Maze özel tasarım deskmat Boyutlar: 900x400x4 mm Ağırlık: 400 gram Yüzey: Su geçirmez özellikte soft polyester kumaş Taban: Doğal kauçuk kaydırmaz taban
Klavye ve mouse için acaba kullanan,şarj süreleri hakkında bilgi verebilecek biri var mı?1-2 sene içinde şarj süresi çok düşer mi? Bu gece sipariş oluşturmayı düşünüyorum.
Jungle Maze özel tasarım deskmat Boyutlar: 900x400x4 mm Ağırlık: 400 gram Yüzey: Su geçirmez özellikte soft polyester kumaş Taban: Doğal kauçuk kaydırmaz taban