Ağırlıklı olarak oyun için kullanacağım bir monitör arıyorum. Bütçem 6000 TL aklımda bazı modeller var fakat uzun süre kullanabileceğim bir model arıyorum. IPS panel olursa ve ghosting gibi problemleri olmazsa çok sevinirim.
Asus Tuf Gaming VG279Q3A 27" 1Ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus Tuf Oyuncu Monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ağırlıklı olarak oyun için kullanacağım bir monitör arıyorum. Bütçem 6000 TL aklımda bazı modeller var fakat uzun süre kullanabileceğim bir model arıyorum. IPS panel olursa ve ghosting gibi problemleri olmazsa çok sevinirim.
LG 27" UltraGear 27GS50F-B 1Ms 180Hz Full HD vatan da 5.500 lira bu 27 inç olanı daha küçükleride var bence bak istersen bende bunu almayı düşünüyorum bir arkadaşımda 2 aydır kullanıyor memnun
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En ucuz BenQ Mobiuz EX240 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Mobiuz EX240 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!