24 inç: https://www.sinerji.gen.tr/aoc-238-...-sync-fast-ips-full-hd-gaming-monitor-p-54545Aklımda TUF Gaming 180 Hz 1 ms vardı ama sizin önereceğiniz en fazla 6K'ya güzel monitör var mı?
VA:Aklımda TUF Gaming 180 Hz 1 ms vardı ama sizin önereceğiniz en fazla 6K'ya güzel monitör var mı?
Aklımda TUF Gaming 180 Hz 1 ms vardı ama sizin önereceğiniz en fazla 6K'ya güzel monitör var mı?
Bende şu an TUF Gaming 180Hz kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 5.700 TL'ye mağazadan gidip almıştım panel testi, ölü piksel testi falan yapıp verdiler. Size bir marka tavsiyesi veremem ama gidip mağazadan almanızı öneriyorum. Panelini, ölü pikselini vs test ettirip almanız daha iyi olacaktır.
Kullandığın modeli söylersen ve arkadaşa önereceğin monitörü atarsan iyi olur.Bende şu an TUF Gaming 180Hz kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 5.700 TL'ye mağazadan gidip almıştım panel testi, ölü piksel testi falan yapıp verdiler. Size bir marka tavsiyesi veremem ama gidip mağazadan almanızı öneriyorum. Panelini, ölü pikselini vs test ettirip almanız daha iyi olacaktır.
ASUS'un zibilyon tane 180 Hz modeli var, modeli de yazsanız daha iyi olur.
![]()
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kullandığın modeli söylersen ve arkadaşa önereceğin monitörü atarsan iyi olur.
TUF'un bir sürü kötü modeli var.
VA panel@uniiversal çok merak ettim anlatır mısın ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.