6.000 TL monitör önerisi

Bütçe
6K

Doğrudur hocam AOC'un o modeli çok çok yeni olduğu için bu modeli tercih ettim. Çünkü herhangi bir deneyim paylaşan yok.

Lenovo R25F güzelmiş hocam beni mutlu eder değil mi?

Hocam güzel bir monitör ama ekran renginin soluk olduğuna dair yorumlar görmüştüm. Size tavsiyem internetten almayınız. Veya internetten alacaksanız İtopya, Vatan Bilgisayar gibi siteleri tercih edin.

Hocam güzel bir monitör ama ekran renginin soluk olduğuna dair yorumlar görmüştüm. Size tavsiyem internetten almayınız. Veya internetten alacaksanız İtopya, Vatan Bilgisayar gibi siteleri tercih edin.

Muhtemelen ya mağazadan ya da Vatan'dan alacağım hocam.

Bence hepsiburadadan alınır.

Bence Hepsiburada'dan alınır.

Bence alınmaz hocam. Yorumlara bakarsanız %50'sine sorunlu diğer %50'sine ise sorunsuz gönderildiğini göreceksiniz zaten. Yorumların birçoğu panel sorunlu, ölü pikselli vs. birçoğu ise sorunsuz ölü pikselsiz on numara bir monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…