R5 5600X, 2x8 3200 MHz RAM, RX 560, sistemime monitör almak istiyorum, bütçem 6 bin. Valorant, LoL, GTA 5 tarzı oyunlar oynuyorum, 144 ya da 165 Hz bir monitör önerir misiniz? Bundan önce ASUS TUF serisinden iki monitör aldım ikisinde de aşırı ghost ve ölü piksel vardı iade ettim, TUF serisi olmasın.
En ucuz Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.116,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hız aşırtılabilir inanılmaz 280 Hz yenileme hızı sayesinde bu monitör, geleneksel 144 Hz monitörlerden iki kat daha hızlı. İnanılmaz derecede akıcı oyun
En ucuz Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.116,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 17.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 17.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hocam şans meselesi ben aldım monitör ölü pixel çıkmadı mesela.
https://www.hepsiburada.com/aoc-c27...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.3.2 bu 27 inç ips değil ama curved istediğiniz özellikleri tam yazarsanız daha iyi olur
bu arada tuf serisine bende güvenmiyorum şans işi ama bu şans tuf da gerçekten fazla özellikle ucuz olanlarında alıp iade etmiştim bende şuan aoc kullanıyorum ghosting az 1 ölü piksel var onada uğraşmak istemedim artık
https://www.hepsiburada.com/aoc-c27...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.3.2 bu 27 inç IPS değil ama Curved istediğiniz özellikleri tam yazarsanız daha iyi olur.
Bu arada TUF serisine bende güvenmiyorum şans işi ama bu şans TUF da gerçekten fazla özellikle ucuz olanlarında alıp iade etmiştim bende şu an AOC kullanıyorum ghosting az 1 ölü piksel var ona da uğraşmak istemedim artık.
AOC kullandım güzel monitör ama ghosting sorunu beni rahatsız etmişti özellikle rakabetçi oyunlarda. Ve 1080p için 24 inç tavsiye ediyorlar ve bu tarz oyunlar için düz ekran
AOC kullandım güzel monitör ama ghosting sorunu beni rahatsız etmişti özellikle rakabetçi oyunlarda. Ve 1080p için 24 inç tavsiye ediyorlar ve bu tarz oyunlar için düz ekran