Merhaba arkadaşlar, 1080p bir monitör arıyorum ve gerçekten çok kararsızım; herkes farklı bir şey söylüyor. Film ve dizi çok izlerim ve aynı zamanda Online ve hikayeli oyunları oynarım. Hangi monitörleri en çok tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
@Saint Lucia Selam hocam rahatsız ediyorum kusura bakma ve monitör işini iyi anlıyorsun diye sorayım dedim ve benim attığım monitör nasıl acaba tavsiye eder misin?
HP Omen bu kategorinin TOP ürünüdür. HDR 400 sertifikası var. Görüntü kalitesi çok çok başarılı. AU'nun panelini kullanıyor. Tek eksisi pivot veya asansör bulunmuyor. İleri de VESA gerekebilir. Bu tabii kullanıma bağlı bir ihtiyaç.
HP Omen bu kategorinin TOP ürünüdür. HDR 400 sertifikası var. Görüntü kalitesi çok çok başarılı. AU'nun panelini kullanıyor. Tek eksisi pivot veya asansör bulunmuyor. İleri de VESA gerekebilir. Bu tabii kullanıma bağlı bir ihtiyaç.
Anladım hocam bir de son sorum var monitörü satışı yok sanırım baktım da bulamadım yani orijinal satan satıcı yok ve monitör film - dizi için izlemeye uygun mu yani oyuncu monitör diye yazıyor da.
Anladım hocam bir de son sorum var monitörü satışı yok sanırım baktım da bulamadım yani orijinal satan satıcı yok ve monitör film - dizi için izlemeye uygun mu yani oyuncu monitör diye yazıyor da.
HP'yi aslında Teknosa çok sattı. Sonra piyasaya düştü. Fiyatı 6K'nın üstündeydi. Bu satıcı fiyatı indirdi ve öneri potamıza girdi. Yoksa HP çok pahalıydı öneremiyorduk. AOC SPU öneriyordum hep. SPU'da stoktan kalkınca böyle satıcıların eline düşmek zorunda kalıyoruz. 5300 TL'ye kadar monitör önerisi şu konuda ki arkadaş önerdiğim yerden HP'yi aldı. Konusuna bakabilirsin. İstediğin soruları ona da sorabilirsin.
HP her kullanıma uygundur. Şüphen olmasın.
Çok teşekkür ediyorum hocam konuyu baktım arkadaş Hepsiburada satıcında almış bende araştırırken onu gördüm şu eski bilgisayarımı satayım öyle direkt alacağım ve karar verdim OMEN 25i alacağım. Tekrar da çok teşekküler.
Çok teşekkür ediyorum hocam konuyu baktım arkadaş Hepsiburada satıcında almış bende araştırırken onu gördüm şu eski bilgisayarımı satayım öyle direkt alacağım ve karar verdim OMEN 25i alacağım. Tekrar da çok teşekküler.