6.000 TL mouse önerisi

Bütçe
6000
Madem öyle diyorsunuz attıklarınız içinden size göre en iyisini veya en iyi 2 taneyi seçebilir misiniz? Benim ne sensör bilgim var ne de marka.

Attigin mouseye shape olarak oldukca yakin bir mouse istiyorsan ve butceyi sonuna kadar kullanmak istiyorsan Pwnage Stormbreaker, elinde para kalsin istiyorsan Teevolution Terra butce artarsa WLmouse Sword X.

Attigin fareye shape olarak oldukca yakin bir mouse istiyorsan ve butceyi sonuna kadar kullanmak istiyorsan pwnage stormbreaker, elinde para kalsin istiyorsan teevolution Terra bütçe artarsa WLmouse Sword X.

Hocam hitscan hyperlight almayı düşünüyorum da sensörü eski diye yorum yapanlar olmuş. 3950 ile 3395 arasında çok fark var mı acaba?

Hayir hissedecegin bir fark yok. En bariz fark verimlilikte. 3950 daha verimli bir sensor.

Biraz araştırdım ve dediğiniz gibi en çok fark verimlilikte. Bir kez alayım tam alayım istiyorum o yüzden teevolution alacağım. Katkılarınız için teşekkürler.

İfadeler: kxy
Biraz araştırdım ve dediğiniz gibi en çok fark verimlilikte. Bir kez alayım tam alayım istiyorum o yüzden teevolution alacağım. Katkılarınız için teşekkürler.

Öneri yapacaktım ama almışsınbız hocam hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…