6.000 TL mouse önerisi

Bütçe
1-6k
Genelde her seyi Razer aldım kanka zaten yıllardır kullanıyorum hiç birinde bir problem yok.

Cin malı 2025 markası mı bin basacak kanka xd.

Marka dışına çıkmak istemiyorsun sanırım o zaman sen o zaman bari Viper V3 Pro al Razer tarafındaki en iyi ve en güzel mouse Viper V3 Pro varken Logitech'e falan bakma bile.

Marka dışına çıkmak istemiyorsun sanırım o zaman sen o zaman bari Viper V3 Pro al Razer tarafındaki en iyi ve en güzel mouse Viper V3 Pro varken Logitech'e falan bakma bile.

Bana da biraz öyle geldi kanka sağ olasın.

Araştırmadan yorum yapmak kolay. Git araştır bakalım hangisi daha iyiymiş.

Populer kultur Wraith güzellemesi yapmaya devam kanka cin malı falan.

Cin malı almıyorum diye belirttim kanka zaten farklı model ya da marka önerileri olur diye acıyoruz konu Wraith öner diye değil xd

Bende diyorum ki insanlar araştırmış biliyor sen gidip Çin malı diye aşağılıyorsun komik gerçekten

Bende diyorum ki insanlar araştırmış biliyor sen gidip çin malı diye aşağılıyorsun komik gerçekten
kanka wraith ürünlerini kendim inceledim zaten bizzat ve kalitesiz oldugu basbaya ortada 1k lık klavyeyi 4k 5k ya satan bi markadan ne beklersin

Bende diyorum ki insanlar araştırmış biliyor sen gidip Çin malı diye aşağılıyorsun komik gerçekten
güzel gözüktüğü için tiktok tayfanın populer kulturu su anda

Kanka Wraith ürünlerini kendim inceledim zaten bizzat ve kalitesiz oldugu basbaya ortada 1Klık klavyeyi 4K 5k ya satan bir markadan ne beklersin

Tamam sen Razer al scroll takılıyor veya çalışmıyor diye açarsın burada konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…